Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2486602cbf170d68caaf88d73d5c62cf

Synger og spiller jula inn i Sylling

Arrangementet har holdt det gående i 29 år - minus ett.

På en av de første adventssøndagene har det siden 1978 vært fast tradisjon at lokale sang- og musikkrefter spiller og synger jula inn i Sylling kirke. Bare en gang  har det tradisjonelle arrangementet blitt byttet ut med Carol-synging og tekstlesning i beste engelsk juletradisjon. Fok i bygda har gjerne sluttet opp om arrangementet , og kirken har  vært tilnærmet fullsatt hvert år.

I de siste årene har det vært annerledes. Færre folk har kommet for å høre, og spesielt i år var det få i kirken. Kanskje fordi arrangementet var flyttet til en onsdag og dessuten ble feilannonsert i Menighetsbladet?

Likevel ble det en fin førjulskveld i kirken med mye vakker julemusikk. Sogneprest Frode Askekjær ledet arrangement og på programmet sto Sylling sangkor og Øverskogen toradergruppe. Fra korpset stilte saksofonistene Anders Abelseth og Inger Lise Damlie Lohne, og vi fikk nydelig sang av Ingeborg Soot akkompagnert av Kristin Presterud Fevang på piano. Ved orgelet satt Reidun T. Søbstad.

Vi håper ikke tendensen med færre folk og mindre musikk fortsetter. I ei tid da vi bombarderes med tilbud allstedsfra, er det viktig at vi ikke glemmer å støtte opp om arrangementer i lokalmiljøet.

Forrige artikkel:Turen for de aller tøffesteNeste artikkel:En varm opplevelse
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode