Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 9d8142b30eefd4f2a64fe31503e9372c

Ole Paus til Lierskogen

Fredag 4. mai slår Lierskogen kulturkirke til en skikkelig jubileumsfeiring i anledning kirkens 75 årsdag.

I pressemeldingen heter det at arrangøren ønsker å gi alle de som møter opp en fantastisk kveld. Kulturkirken gjentar suksessoppskriften fra mai 2009 da kirken stod ferdig restaurert etter en formidabel dugnadsinnsats, og kjører da som nå Ole Paus som kveldens hovedartist.

I 2009 var pågangen så stor at Ole Paus måtte kjøre to konserter på kvelden. Paus var beæret over å bli spurt om å opptre på kirkens åpning etter restaureringen. Han likte seg så godt i Lierskogen kulturkirke og verdsatte publikums varme applaus, og glede over konserten så godt at han spontant sa ja til å komme og opptre 4. mai på 75 års jubileet. Nærmere presentasjon av Ole Paus og hans store og folkekjære repertoar er neppe nødvendig. Det blir spennende å høre hvilket repertoar han vil velge denne gangen. Det siste året har hans sang «Mitt lille land» vært sentral for hele landet med sitt åpne tekstlige og musikalske uttrykk. Foruten hans musikalske bidrag får vi nok høre gode historier knyttet til hans repertoar innimellom.

Komiteen har også på lur spennende lokale kulturinnslag denne kvelden som seg hør og bør når kirken fyller år. Hva og hvem som står for de lokale kulturelle fremføringer forblir en hemmelighet og en overraskelse.

Etter konserten stiller komiteen opp med bløtkaker i massevis så alle fremmøtte kan hygge seg, fordøye kveldens kulturperler, og være sosiale og prate sammen.

Til arrangementet vil det bli forhåndssalg av billetter både på rådhuset i Lier og på Statoil Lierskogen. Det kan være lurt å forhåndskjøpe billetter, men det blir også anledning til å kjøpe ved inngangen. Billettprisen er 250,- kr. Kulturkomiteen takker Lier kommune og KIWI for støtte til arrangementet. 

Forrige artikkel:Starter 17. maifeiringen på forskuddNeste artikkel:Mazda stjålet
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode