Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 6141623ead29d0927f1d4ff676fb7c9e

Trollbandt publikum nok en gang

UKM-publikumet ble imponert over sangfulgen Martine Rønning (10) fra Lierskogen i fjor. I år var hun tilbake i aulaen på St. Hallvard vgs.

Martine er en av de yngste deltakerne i Ungdommens Kulturmønstring, men til tross for dette kan hun allerede notere seg to deltakelser. I 2010 sang hun Tir n'a Noir av Vamp, men med sine da 9 år var hun for ung til å gå videre.

I år var hun tilbake, denne gang med visa Våken drøm, også denne fra Vamp. Til tross for at hun nå er et år eldre, er hun fortsatt for ung til å gå videre.

- Jeg var med i fjor også, og det var veldig morsomt. Men jeg var jo for ung til å gå videre, og det tror jeg at jeg er i år også, forteller en fornøyd Martine etter sin opptreden. - Jeg har alltid vært veldig glad i å synge. Jeg sang før jeg kunne snakke!

Martine har flere ganger vært i lokalpressen det siste året. For bare et par måneder siden var hun aktuell med en hovedrolle i familiemusikalen Juleskurken i Drammens Teater.

Martines stolte foreldre legger ut videoklipp fra hennes fremføringer på YouTube, og hun er allerede god for flere tusen visninger der. Når hun blir spurt om vi kan vente å se dagens sang på YouTube også er svaret ganske klart: - Ja, det er jeg ganske så sikker på. De filmet her i dag også, forteller Martine, og legger til at hun allerede har fått et fanbrev.

Og ganske riktig, allerede samme kveld var Martine på YouTube:

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode