Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 98989e4010ce410297aafeb263d876c5

Sylling Rideklubb i vinden

Med engasjerte foreldre i Sylling Rideklubb og eiere av ridesenteret Valstad Gård Frank og Camilla har klubbens medlemmer fortsatt den fine trenden som vi så på vårens stevner rundt i fylket.

Ingressbilde: Siri Myhre Gravdal og Marthe Nikoline Elsrud
Flere bilder her.

Vi har i løpet av høsten virkelig satt Sylling på kartet. Søndag 20 august hadde vi Marte Helene Apenes NM-finale for kat. II ponni, søndag 27. August var det finale i Ford Ponni cup i Holmestrand. Her deltok Sylling Rideklubb med 6 ekvipasjer,  Kaja Høglund, Marte Helene Apenes, Kristin Brenden Hansen, Martine Bekken, Merethe Røed og Ann Kristin Elsrud. Etter at stevnet var ferdig kunne vi telle opp og det ble totalt 11 sløyfer inklusive individuelle, cup og sponsorsløyfer.

Helgen etter, 02 og 03 September var det kretsmesterskap i Dressur i Hokksund. Her stilte vi med to ekvipasjer lørdag, Siri Myhre Gravdal og Marthe Nikoline Elsrud. Her ble det 2. plass til Siri og 2 plass for lag med Siri og Marthe Nikoline. Søndag var det kun Siri som stilte og selv i kraftig regnvær ble det 1. plass i individuelt og 1. plass totalt for begge dager. Vi kan bare se frem til flere stevner utover høsten så følg med på sylling rideklubb sine hjemmesider.

Kaja Høglund, Marthe Helene Apenes og Lise Toverud

Forrige artikkel:Suksessen Filosofisk kafé fortsetterNeste artikkel:Liungens jenter 12 i aksjon på Konnerud
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
LÝrdag 16. september 2006 20:39: Anne på Landet
Hmm...?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode