Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 49b22f7606ac0ab5d51c702f122ecc60

Sylling Rideklubb i vinden

Med engasjerte foreldre i Sylling Rideklubb og eiere av ridesenteret Valstad Gård Frank og Camilla har klubbens medlemmer fortsatt den fine trenden som vi så på vårens stevner rundt i fylket.

Ingressbilde: Siri Myhre Gravdal og Marthe Nikoline Elsrud
Flere bilder her.

Vi har i løpet av høsten virkelig satt Sylling på kartet. Søndag 20 august hadde vi Marte Helene Apenes NM-finale for kat. II ponni, søndag 27. August var det finale i Ford Ponni cup i Holmestrand. Her deltok Sylling Rideklubb med 6 ekvipasjer,  Kaja Høglund, Marte Helene Apenes, Kristin Brenden Hansen, Martine Bekken, Merethe Røed og Ann Kristin Elsrud. Etter at stevnet var ferdig kunne vi telle opp og det ble totalt 11 sløyfer inklusive individuelle, cup og sponsorsløyfer.

Helgen etter, 02 og 03 September var det kretsmesterskap i Dressur i Hokksund. Her stilte vi med to ekvipasjer lørdag, Siri Myhre Gravdal og Marthe Nikoline Elsrud. Her ble det 2. plass til Siri og 2 plass for lag med Siri og Marthe Nikoline. Søndag var det kun Siri som stilte og selv i kraftig regnvær ble det 1. plass i individuelt og 1. plass totalt for begge dager. Vi kan bare se frem til flere stevner utover høsten så følg med på sylling rideklubb sine hjemmesider.