Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: fffde7b1c9416c0e7d8acfb0101e11dd

Norges lykkeligste hundeeier?

Nå har også Mina, åtte år gammel, på Egge fått tilbake hunden sin som har vært savnet i 14 dager.

Familiens to hunder forsvant for to uker siden. Simba, Vebjørn Simensens hund ble funnet, men Frigg, søsterens hund,  var sporløst borte.

Det er Minas mamma, Siri Walen Simensen, petitskribent i Liernett, som gledesstrålende melder dette oss i dag.

Siri har nettopp kommet hjem fra  Kina som reporter for Ukebladet Hjemmet. Hun  forteller at hun reiste med sorg i hjertet, fordi hun hadde avskrevet Frigg. - Søndag kveld fikk jeg tekstmelding fra mann og barn, forteller Siri. Den lød følgende: " Vi har fest. Gjett hvorfor!" En harejeger hadde funnet Frigg langt inne i Finnemarka, i retning Vikersund. Hun var mager og forkommen, og hadde digre kjøttsår under potene, men var ellers i ok form. Jegeren leverte henn til kennel, som leste informasjonen som lå i michrochipen under huden hennes, og ringte til familien på Egge. - Det visr hvor viktig det er å  ID-merke dyrene sine, sier Siri.

- Frigg får mat fem ganger om dagen i små porsjoner,og blir kvikkere og kvikkere for hver dag som går, forteller hun. Det ble felt noen tårer hjemme hos familien på Egge, da de så at det var Frigg som var funnet.

- Jeg har lært at Finnemarka er grenseløst stor, og at det å være et lite menneske som leter er et levende vesen i et digert område er en fortvilende ting, sier Siri til Liernett.

Mange venner hjalp dem å lete. Nå føler de at alle gleder seg med dem. - Den velkjente veterinæren Trude Moestue hadde rett. en hund i godt hold kan klare seg lenge uten mat, i både frost og regn. Og det har vi lært, sier en lykkelig Siri Walen Simensen, - at man ikke skal gi opp håpet!

Under ser vi to lykkelige barn gjenforent med sine kjæledegger.

Forrige artikkel:Marthe vant med NorgeNeste artikkel:Store forsinkelser
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 16. november 2006 06:30: Anne på landet
Jippi! Dissa dyra, hva skulle vi gjort uten? De er vår glede og vår sorg..
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode