Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: a9681f46bf17c43dec539430325db176

Ukens petit: Sleng deg på livet!

Meningen med livet er å leve det!

Det er utfordringer om man er pleiepasient eller travel dobbeltarbeidende mor. Utfordringene fortoner seg kanskje litt forskjelling, men det er noe med å gripe dagen, være tilstede i ens eget liv – ikke være tilskuer til livet.

”Alle disse dagene som kom og gikk, ikke viste jeg at det var livet.” Det er en bitter visdom. Det er mange som går rundt og venter på livet, men livet er jo her og nå. Livet er jo hverdagene og ingen av dem er like.

Jeg tror at når livet en dag renner ut så må det være godt å vite at man har ikke ventet på livet, man var ikke tilskuer, men man hadde levd livet med tårer, smerter, gleder og sorger.

Skal man leve livet så må man tørre å føle. For mange år siden fikk jeg et annerledes barn. Jeg valgte en strategi med å vente. Bare jeg ventet lenge nok og ikke kjente etter så ville det nok gå over. Dagene forsvant i hverandre og livet rant som en stille strøm. Men det gikk jo ikke over.

Sorger går ikke over. Sorger blir bare annerledes med tiden. Men en sorg stenger ikke for gleder.
Livet går videre, hvor skal livet ellers gå…. Og jeg vil være med videre.

Livet er mange hverdager. Mange av dem er fulle av utfordringer på godt og vondt, men livet er jo på godt og vondt. Med fokus på det gode. på småtingene i hverdagen, ved å gripe situasjonen her og nå, så lever jeg livet – og det er vel det som er meningen. Sleng deg på livet.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode