Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2a6d9e5e804fc758b27bfc85d5242bd1

Å sette bo med mer

Avsluttende prosjekt på ungdomsskolen. Nå begynner livet - snart

I snart ei uke har tiendetrinnselevene på Tranby ungdomsskole høstet nyttige erfaringer om det som forhåpentligvis kan bli et fundament for et godt liv. Alt handler om deg som elev. Hva du er, og hvem du er . Det gjelder å finne en jobb som kan gi et passende utkomme til livet du skal skaffe deg. Alt henger sammen. Yrket bygger på på utdannelse. Hva du gjør er ofte avgjørende for hva du senere kan ta for deg av livets goder.
Det hele blir litt på lissom, men likevel mer jordnært og matnyttig enn mye annet på skolen. Hva koster egentlig alt ? Og hva trenger vi egentlig. Mye, og det er dyrt.
Studielån, boliglån, billån m. m.
Martin Hänninen har lyst til å bli spesialsykepleier og har funnet ut at det vil ta tid å nå så langt, men det er fint å ha et godt kart til bruk når det blir alvor. ,
Det er fælt dyrt å bo. synes Kim André Kristensen som har valgt en yrkeskarriere som lagerleder. Men om du flytter nærmere svenskegrensen eller et godt stykke nordover, sparer du hundretusener har han funnet ut på dataen.. . DnBNOR står for opplegget, og banken  vet at dette er en god investering både for elever og bank. Banksjef André Blø er godt fornøyd med møtet med elvene på Tranby skole og ser naturligvis fram til et gjensyn om noen år.

Kim Andre og Martin

Banksjef Andre Blø med elevne i kantina

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 22. april 2008 18:33: Eivind.larsen
Ja er vell kanskje mer nyttig enn andre ting i skolen. Lærer mer ting som kommer til å bli aktuelt nå, og det er jo kjekt så du ikke går på en smell senere i livet.
Onsdag 23. april 2008 11:20: Ole
Hahah.. MArtin jo
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode