Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1c8ffc1a8283842f60fa99dba06b34e3

Nødhjelp for nyskilte.

Drømmere & Drankere spiller på Tranby pub førstkommende lørdag (13/3). For dere som ikke må ha blues en lørdagskveld, kan dette bli en hyggelig og humoristisk kveld. Drømmere og Drankere er et morsomt hverdagslig og dyktig Lierband med lang historie, mye livsvisdom, mye humor og litt alvor.

- Vi forsøker å få publikum til både å le og gråte, sier guttene i bandet. – Det greier vi, men vi sliter litt med å få dem til å le når vi ønsker det og gråte på de rette stedene.

Bandet spiller klassiske Folk/ country/ roots – sanger med egne tekster. Fra bandet startet for 15 år siden, har det gått mye nedover. –Vi startet å øve på direktørboligen ved Lier Sykehus. Nå øver vi på vaskeriet, lett og ledig humor er varemerket – men, dette er et seriøst band.

På lørdag blir du servert et utall instrumenter. Vi nevner vaskebrett, skjeer, kanonhylse, mandolin, fløyte, slidegitar, enrader, trekkspill, bass, kassegitar, elgitar, cello og div. perkusjon. Også blir det naturligvis sang.

Bandet består av Morten Haugen, Hans Martin Fisknæs, Dag Tufte, Knut Nygård og Henrik Fjellanger. Hvem av dem som drømmer og hvem som drikker vet vi ikke noe om. Du er sikkert velkommen til å prøve begge deler på Tranby pub førstkommende lørdag. De begynner å spille om lag klokka ni.

Sjekk hjemmesida: www.mortenhaugen.com/d&d

Vil du ha en helaften, anbefaler vi Liunggjengens huskonsert på vaskeriet (Lier sykehus), fra 16 – 20. Vi skal innom begge steder.

Vel møtt!

Forrige artikkel:Sylling sangkor 30 årNeste artikkel:Vigdis Hjorth tilbake på Tranby bibliotek.
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode