Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: fb8e5f195e4c151a8938d2cf5496d98a

Ny god plate fra Lier

CD fra Babylotion - bilder fra kveldens konsert

Lierbandet Babylotion debuterer som plateartister. Det gjør de med brask og bram - dette blir fort en av årets slagere under juletreet.

Plata som har fått tittelen 9 er både velspilt og gjennomtenkt.

Det handler i følge bandet mye om å bli dumpet. 12 låter med behagelig harmonisk rock, med enkelte progressive sekvenser tar for seg temaet kjærlighetssorg og erfaringer man har gjort seg når man nærmer seg 30. Også musikalsk har bandet gjort seg en del erfaringer og de er i dag kompakte, samspilte og modne.

Jeg likte plata godt. Den er jevnt god, og har ingen svakheter. Det eneste som mangler er kanskje en typisk radiohit. Nærmest kommer de med låta "falling backwards".

Bandet spilte i kveld under musikkverkstedets 20- årsjubileum. Der fikk de svært god mottagelse fra den yngre garde. Både jeg (30+) og Thorvald (50+) likte plata, og jeg trekker derfor konklusjonen at dette er musikk som treffer folk i alle aldre. Jeg tror dette er et sikkert julegavetips i år. I alle fall om mottakeren liker rock.

Bandet har nå kontrakt med NLC Records. Det sikrer på mange måter økonomien, og de sier selv de i verste fall går i null. I tillegg distribueres plata til hele landet, og alle platebutikker. Etter 5 år står Babylotion på spranget ut i en spennende musikkariere. De har ennå ikke sagt opp jobbene sine, men drømmer nok om å kunne leve av musikk.

Releaseturneen starter i Drammen 6. januar, de skal også spille på TV Norge. Det blir spennende å se hvilken mottakelse plata får når den slippes på mandag.

Liernett gir terningkast: 5

Bandets hjemmesider: http://www.babylotion.no

Bilder fra kveldens opptreden på gamle Hegg:

Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 15. desember 2005 23:33: Egil V.
Dritbra plate.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode