Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

The Shakin’ Night Cats

The Shakin’ Night Cats har stor sans for rock’n’roll slik den var på 50-tallet.De fleste gutta i bandet er født på den tida, så smaken på musikken kom vel inn med morsmelka…

Repertoaret består av udødelige klassikere fra bl.a. Elvis Presley, Gene Vincent, Ray Charles, Chuck Berry, Freddy Fender og Fats Domino. I tillegg presenteres nyere låter fra Shadows, Shakin’ Stevens, Stray Cats o.a. Dessuten bidrar bandet med egenkomponerte materiale. Foruten låtene, er klesstilen og hårsveisen gjennomført 50-talls!

The Shakin’ Night Cats spiller musikk man blir glad av, og som fungerer som kløpulver i kroppen på de fleste! Selv om du ikke stiller med brylkrem i håret, myggjagere på beina eller strutteskjørt, blir det vanskelig å sitte stille på stolen…

Bandet består i dag av: Arne Larsen (vokal, Fender Telecaster), Bally (Gretsch gitar), Arve Lillegutt Kristoffersen (trommer), The Cool Cat” Thor E. Stake (stå-bass) og Hans Talnes (tangenter).

ARE YOU READY FOR THE 50’S?

Tranby Pub
Lørdag 27.aug.
kl. 22.00

Pris medl. 100,- / Pris ikke medl. 150,-

Flere saker fra arkivet

Blueskonsert - Triplet

"Triple T" er en erfaren trio som består av: Tore Slåttsveen, gitar og vokal, Terje Kjeldsberg, trommer og Tom Erik Sveum, bass - tre scenevante gutter stiller opp, med erfaring fra mange forskjellige band og stilarter, bla. "Little Andrew & The Bluemasters".

BLUESKONSERT!

DESERT BREEZE Bluesrock og amerikansk sørstatsrock er det som gjelder når ”Desert Breeze” går på scenen. Bandet fremfører musikken tett, ryddig og kompromissløst. Låter fra artister som ZZ-Top, Eric Clapton/Cream, Ry Cooder, Bad Company og Lynyrd Skynyrd er eksempler på hva som er på repertoaret. Dette borger for en variert konsertopplevelse og et spennende lydbilde.

Siste kamp avgjør

Lier Cats er blant de fire lagene som kjemper om topplasseringene i innebandyens 1. divisjon

Tap i siste kamp

- Kjip avslutning på en ellers bra sesong, skriver målscorer Ingunn Sørum ( på bildet) på Lier Cats `egen hjemmeside

Cats vant igjen

Innebandy damer. Lier Cats - Drammen2 4-0

Joakim Tinderholt Express

Tranby Pub Lørdag 24. sept. På scenen kl. 22.00

Blueskonsert - Eirik Bergene band

Tranby Pub Lørdag 24. januar På scenen kl. 22.00

Raga Rockers i Drammen

Med Hugo Alvarstein fra Sylling på gitar spilte Raga på Union Scene i Drammen

Hjemmeseier

Lier Cats slo Haugerud 3-1 i innebandyens 1. divisjon i St Hallvardhallen på søndag

Vetrhus Bluesband

Tranby Pub Lørdag 20. Mars På scenen kl. 22.00

Pressemelding

“Seasick Steve and the Level Devils” Tranby Pub Lørdag 27. September På scenen kl. 22.00

BLUESKONSERT!

Tiger City Jukes Tiger City Jukes har satt vårt publikum i ekstase en rekke ganger tidligere. Med sitt tette og gentlemans-stilige blues-show er disse gutta alltid en sikker vinner! Bandet er høyt profilert både i inn- og utland og spilles til og med på ”vanlige” radiostasjoner…..

JB & the Delta Jukes

Tranby Blues Klubb, Lier, har gleden av å presentere en sprelsk mikstur av spilleglede og dårlig humor, blandet med forkjærlighet for blues, ragtime, hillbilly, dixieland og annen american music!

Funky konsert 1. november

Lierbandet Tocksick Dandruff, som før gikk under navnet Tøyseguttene, holder funky konsert for de på over 20 på Buddy's i Drammen 1. november.

BLUESKONSERT!

“Tiger City Jukes”

Juletradisjon

1. juledag holdes en tradisjon ved like da de unge rockerne i Shoot the Breeze varmer opp for Dirty Deeds på Mjøndalen Gjestgiveri.

TRANBY BLUES & ROCK 2003!

Høstens største og mest eksklusive musikalske arrangement i regi av Tranby Bluesklubb, Lier i samarbeid med festkomiteen for Lierskogen dagen!

”SMD” storspilte!

Det var en stor mengde ungdommer som tirsdag kveld ble igjen etter "åpen dag" på Lier Videregående for å høre på konsert med blant andre det lokale lierbandet, ”SMD” Av: Johannes Von Scheiftesweik

Bra sesongåpning

Lier Cats og Marianne Holmquist (bildet) startet innebandysesongen med seier

Blueskonsert - Vibrokings

En drivende tett bluestrio bestående av tre rutinerte karer med flere tusen mil på veien. Er i disse dager ute på release-turne for sin nye London–produserte CD og Tranby Bluesklubb er ett av stoppe-stedene (se helside-annonse i siste Blues News!)

Overbevisende innebandyseier

- I denne kampen er jeg veldig stolt av alle, skriver Ingunn B Sørum på hjemmesida til Lier Cats etter at laget hadde slått Gjøvik hele 7-3 på lørdag

Blue energy på Tranby pub

Det svingte på pubeni går kveld, og de som hadde møtt frem fikk en solid konsert fra lokale gutter. Jeg kan ikke skjønne at man har noe særlig å hente på kvalitet utenfor Lier. Det er ofte mer fjas og store ord med de som kommer utenfra. De lokale bandene spiller, har det moro og underholder. Det er det mest publikumsvennlige i mi bok.

Tocksick Dandruff – Norges beste funkband på Skuret i dag

På lørdag spiller Norges beste funkband konsert på Skuret i Oslo. Lier/Drammensbandet har med seg Eiker-gruppa Shoot The Breeze og lover helt sjuke tilstander når de gyver løs på funk og rock slik ingen andre kan! Det blir umulig å holde seg i ro når gjengen sprer etterlengtet varme og glede midt i den lange høsten.

Baconrock på Tranby

The Mighty Humburgers spilte i går kveld for et fåtallig publikum på Tranby pub. Stemningen var bra den, men det er begrenset hvor mye leven 20 mennesker kan stelle i stand.

Blueskonsert, Steven Future band

Tranby Pub Lørdag 15. mai På scenen kl. 22.00

Lier Cats med målfest

Liers innebandylag, her representert med Ingunn Sørum, jublet over en ny utklassingseier i helga

Forsterkning til Lier Cats?

Som kaptein for Tromsø Innebandyklubb har Ingeborg Susanne Abelsen Sæther fra Tranby hatt stor suksess

Nødhjelp for nyskilte.

Drømmere & Drankere spiller på Tranby pub førstkommende lørdag (13/3). For dere som ikke må ha blues en lørdagskveld, kan dette bli en hyggelig og humoristisk kveld. Drømmere og Drankere er et morsomt hverdagslig og dyktig Lierband med lang historie, mye livsvisdom, mye humor og litt alvor.

CD SLIPP fra Remme Brothers Band

Vi har den glede å presentere Remme Brothers band’s nye cd”

BLUESKONSERT!

DR. BEKKEN & the BOOKERIZERS, Tranby Pub Lørdag 24. April På scenen kl. 22.00

- Det snur nok

- Det sier den optimistiske lederen av innebandylaget, Lier Cats, Renate Solbakken (på bildet), etter bare èn seier i høst --

TRANBY PUB LØRDAG 15.November

LØRDAG 15.November Sorry, folkens!

Seieren satt langt inne

Etter to dårlige perioder i innebandyoppgjøret i St. Halvardhallen lørdag ettermiddag, slo Lier Cats skikkelig til i siste periode --

BLUESKONSERT!

Kontrastenes aften - 2 band inntar Tranby pub.

Program for Ungdommens Kulturmønstring

Årets kulturmønstring fredag 25. januar byr på et mangfold av innslag

Nærmer seg eliten ---

- Cats tar juleferie på en tredjeplass på tabell med en meget god målforskjell, skriver Ingunn Sørum på hjemmesida til Liers innebandylag i 1. divisjon.

Laget målfest

Innebandyjentene og Ingunn Sørum (bildet) i Lier Cats nedsablet Strømmen på søndag

Mye folk på Åpen scene.

Over 140 var innom gamle Hegg på Åpen scene fredag kveld. Denne gangen var det for det meste lokale utøvere og karaoke som sto i sentrum. Vi ble også kjent med noen nye utøvere på rockeverkstedet. Du verden som det klekkes ut talenter der – om noen finner på å legge ned rockeverkstedet skal jeg lage leven. Dette er det beste vi har på kulturfronten i Lier.

Uavgjort for Lier Cats

- Lier Cats lå under 1-3, men kom mer med i kampen, og vi klarte 3-3 til slutt, rapporterte Ingunn B. Sørum til Liernett

"Bare" 4. plass for Lier Cats

Her fyker ballen forbi keeper Siri Anfindsen, og dermed utligning til 7-7 i den avgjørende i kampen ---

Tapte toppoppgjøret

Lier Cats - Målløs 2-3

BLUE ENERGY & BLUESKARUSELLEN

Tranby Pub Lørdag 25. September NB: På scenen kl. 21.00 TBKL har gleden av å presentere ikke mindre enn to band denne kvelden, begge sterke representanter for ovennevnte musikksjargong og velkjente ”partyfixers”…………

Fornøyde målscorere

I sin femte seriekamp ble det storseier til Lier Cats --

Fortsatt ubeseiret

Lier Cats holder fortsatt kontakt med teten i kvinnenes 1. divisjon i innebandy

22. mai i Pigbeatens tegn

Lørdag 22 mai besøker verdens nest største Pigbeat- Band Tranby. Stedet er Tranby Pub og bandet er The Mighty Humburgers. Bandet som har som hovedmål å gjøre denne verdens jammerdal til en vesentlig mye bedre plass å være. Det gjør de med litt skitten, rå, partyrock med masse humør og spilleglede., eller pigbeat som de kaller det.

Den kulturelle skolesekken er åpen

Usedvanlig dyktige utøvere fra Rikskonsertene lagde tirsdag to flotte forestillinger med Ella Fitzgerald som tema i Tranbyhallen.

Ny god plate fra Lier

CD fra Babylotion - bilder fra kveldens konsert

Romjulsblues

Margit Bakken, Rita Engedalen og Remme Brothers band

BABYLOTION nominert til Smuget Prisen 2006

Babylotion ble nylig nominert til “Smuget Prisen 2006” for deres konsert i mars tidligere i år.

- Det vippa ikke vår vei

Tidligere fotballspiller Ingunn Sørum var skuffa etter at det glapp for Lier Cats mot Gjøvik i ettermiddagens 1. divisjonsoppgjør i innebandy i St. Hallvardshallen

Lier Cats ble seriemestere

Cats knuste Drammen og vant andre divisjon i innebandy.

Vanskelig kamp

- Tre gode enkeltprestasjoner gjorde at vi lå under 0-3 etter 1. periode, forteller Ingunn Sørum som ikke hadde så mye å juble for etter søndagens innebandykamp mot Akerselva

ABBA. Thank You For the Music.

Høvik og Lier skolekorps og Lier Musikkverksted gjennomfører i høst et samarbeidsprosjekt som skal resultere i et forrykende ABBA-show basert på musikk av Benny Andersson/Björn Ulväus søndag 21. november i St. Hallvard skoles aula.

Klar hjemmeseier

Lier Cats ` keeper Siri Anfindsen kan smile etter en god kamp mot gamle lagvenninner

Korkonsert med stort spenn

Sylling sangkor med gjester hadde våkonsert i Sylling skoles aula

Vinterens kulturbegivenhet på Tranby

Tranby skolekorps og Lier Tensing setter lørdag 1. mars opp to forestillinger med ABBA-låter i Drammen teater.

Terrastate har blitt mer hårete!

Bandet Terrastate fra Sylling og Tranby opptrådte på Lier rockeverksted i går kveld. For oss som har fulgt dem ei stund, fremsto de som mer kompakte, og leverte en hårete opptreden.

Vibrokings på Tranby bluesklubb.

Vibrokings underholdt i går kveld de litt for få fremmøtte på Tranby pub. Med tradisjonstro cityblues og mye nyskapende, egenprodusert materiale var de en suksess blant de etter hvert bortskjemte Liungene.

Tranby all stars er i gang igjen.

Tradisjon tro startet Tranby all stars helga før påska. I kveld var det ungdommen som skulle tevle om 30 timer i studio, en ganske ettertraktet premie vil jeg tro. Som vanlig var rammen rundt arrangementet flott.

Lierkattene tapte

Det glapp i tredje periode for Marita Ruud Gundersen (bildet) og Liers innebandyjenter på søndag

Lier Cats var effektive

- Dette var en meget god start på det nye året, rapporterer Ingunn B. Sørum (på bildet) etter dagens seier.

Liunggjengen

Liunggjengen med flott vårkonsert. Den beste noensinne, var det mange som sa

Lier Cats på offensiven

Det ble seier i første kamp for innbandylaget som har fått både ny trener og nye spillere --

- Det vippa ikke vår vei

Eks Liungenspiller, nå innebandyspiller Ingunn Sørum og Lier Cats var skuffa etter tapet for Gjøvik i St. Hallvardhallen søndag ettermiddag.

Pressekonferanse med Alice Cooper

lørdag 10/6

Årets første tap

Det glapp for Lier Cats i de to siste periodene i dagens førstedivisjonkamp i innebandy

Showkonsert med musikk fra Grease og Fame

Høvik og Lier skolekorps arrangerer showkonsert søndag 11. november

Remme brothers band til Notodden

Lierbandet hyret inn til bluesfestivalen.

Magnolia Jazzband i Sylling

Det er godt mulig det fins grunner til ikke å like tradjazz, men et stort antall liunger har brukt 20 år på musikken uten å finne en eneste en

Ukjentfestivalen og Shoot the Breeze

Ukjentfestivalen og Buddy presenterer ukentlig dyktige uetablerte artister på scenen. Først ut er Shoot the Breeze.

Pitch - konsert på Tranby pub - 27. desember

Tranbybandet Pitch spiller på hjemmebane. Stedet er Tranby pub, tidspunktet 27/12 og prisen er skarve 50 kroner.

Lier Cats tapte mot Grei

Exel Tiger-cup

Katte i grillen.

En kveld blant drømmere, drankere, rustne herrer og noen jenter fra Tranby. Drømmere & Drankere er et lokalt band, med lånte melodier og selvproduserte tekster. Lørdag kveld underholdt de et kravstort og bortskjemt publikum på Tranby pub.

2 band fra Lier skal spille i Estland.

Yoyo band og Upps with downs drar snart til Estland for å spille. Bedre ambasadører kan ikke Lier sende til utlandet. Både på og utenfor scenen er dette en praktfull gjeng.

Sølv er ikke nederlag

-Sinnsykt bra, ropte Bjørn Andenæs, treneren for Lier Cats, etter at laget hadde sikret andreplassen i innebandyens 1. divisjon i ettermiddag

Lier Cats rundspilte Drammen2

Lier Cats – Drammen2 9-2 (2-1, 5-0, 2-1)

Jazz i lunsjtida

Denne uka har gruppa ”Solid” i regi av Rikskonserten gjestet tre av ungdomsskolene i Lier

Jubileumskonsert med Vice Versa

Lørdag 8. november, kl. 18.00 blir det jubileumskonsert på Haugestad i Lierbyen

Program for Ungdommens kulturmønstring

Her er det fullstendige programmet med alle deltakerne i Ungdommens kulturmønstring som ble avholdt lørdag.

Pressekonferanse Ted Nugent

lørdag 10. juni 2006

Pressekonferanse med Doro Pesch

torsdag 8/6

Julekonsert i Tranby kirke

Repertoaret for Hennummusikkens julekonsert søndag 18. desember omfatter ikke bare julemusikk, men også rock og barokk, klassisk musikk og populærmusikk.

Drammen Jerns Storband i Sylling kirke

Storbandet spilte gratis til støtte for utbedring av orgelet i Sylling

Allen´s Pit - Union Blues Band 2003

Allen’s Pit fra Grenlandsområdet gikk imponerende av med seieren under fjoråretsårets Union Blues Cup på Notodden Blues Festival, og er således Union Blues Band 2003. Bandet imponerte både publikum og dommere med gode instrumentalister, tett samspill, en dyktig vokalist og et imponerende sceneshow. Bandet skal i løpet av året besøke at stort antall bluesklubber som en del av prosjektet Union Blues Band i regi av Norsk Blues Union.

Pitch spiller på Gamla

Pitch har sammen med tønsberg-bandet Babylotion en splitkonsert førstkommende lørdag på Gamla, som ligger ved Stortorvet (utgangen av møllergata) Det koster 50 kroner.

Elvis på Sjåstad

”If I can Dream” med The Brothers in Law" og Sylling sangkor slo an i Sjåstad kirke søndag kveld.

Med Lloyd Webber i Høvik og Lier skolekorps

Lloyd Webber er kanskje vår tids mest berømte komponist. I hvert fall den mest folkekjære, med en rad tilsynelatende uslitelige melodier

Slitsom helg

Det sa Ingunn Sørum som sammen med Marianne Holmqist, Vibeke Lundbekk og Marita Ruud Gundersen avsluttet som kretsmestere for sjuerlag et døgn etter åpningskampen for Lier Cats i innebandy

Holmestrand Storband i Sylling

Slikt blir det orgel av

Cats fortsetter å imponere

Leder førstedivisjon i innebandy.

Elvis – sound alike

Søndag kommer Brothers in Law til Sjåstad kirke med forestillingen If I can Dream.Med seg har de Sylling sangkor som også vil ha en avdeling fra eget repertoar.

Liunger til finalen

Eivind Hajem gikk videre fra fylkesfinalen i Ungdommens Kulturmønstring med sitt kunstverk Quatrologi" sammen med bandet "Demage", her representert med Aage Rayen Meyer.

Remme Brothers Band spilte på Sjåstad

130 møtte opp for å høre bluesbandet Remme Brothers band på Sjåstad Samfunnshus

Risikerer å rykke opp

Lier Cats (innebandy). Feier motstanderne av banen i debutsesongen.

Superplate fra Remme Brothers Band

Lierbandet RBB setter seg selv på kartet med fantastisk plateprosjekt.

Fire liunger i finalen

Se og hør bandet DEMAGE med Aage R Meyer og Martin Trømborg under gårdagens opptreden under Ungdommens Kulturmønstring i Trondheim, der de høstet stor applaus.