Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e949ae6a7425af53426f1e4ed66148bd

Showkonsert med musikk fra Grease og Fame

Høvik og Lier skolekorps arrangerer showkonsert søndag 11. november

Høvik og Lier skolekorps har de tre siste årene gjennomført tre meget vellykkede showkonserter. I 2004 samarbeidet vi med Lier Musikkverksted om et show basert på ABBAs musikk, i 2005 fremførte vi et show basert på musikk fra Disney’s filmer i samarbeid med elever fra musikklinjen på St. Hallvard vg. skole og dansere fra Attic dansestudio. I 2006 var showet basert på musikk av Andrew Lloyd Webber, denne gangen også i samarbeid med elever fra musikklinjen på St. Hallvard vg. skole.

Årets show vil bestå av musikk fra musikalene Grease og Fame, , og finner sted i St. Hallvard vg. skoles aula søndag 11. november kl.17.00. I tillegg til hoved- og juniorkorps, vil 9 dyktige sangere og dansere fra Lier og et band bestående av musikere fra Lier Musikkverksted være med.

Høvik og Lier skolekorps showkonsert har etter hvert blitt et fast innslag i Liers kulturliv, og i tillegg til å glede de mange som kommer for å overvære showet, er det ikke tvil om at dette har vært en viktig faktor for å kunne holde på de eldste medlemmene og derved gjort at korpset i dag er det største skolekorpset i vårt distrikt.

For ytterligere å understreke den seriøse satsingen til korpset vil vi også nevne at korpset nå ledes av en av Norges absolutt beste korpsdirigenter, Michael Antrobus. Han er som navnet tilsier opprinnelig fra England, og har dirigert de beste korpsene i Norge. På 90-tallet var han sjefsdirigent ved Marinemusikken.

Som nevnt ovenfor vil årets show bestå av musikk fra musikalene Grease og Fame. Med låter som Grease, Summer Nights, Hopelessly Devoted To You, Hot Lunch Jam, og Fame i tillegg til mange andre er dette musikk som vil begeistre folk i alle aldre.

Til nå har sangere/dansere, kor, korps og band øvet hver for seg. I helgen hadde vi første felles gjennomkjøring, og dette lover til å bli et festlig show hvor korps, sangere, dansere og band lager en fin helhet.

Her er navnene på sangere/dansere:
Armand Odden (Danny i Grease), Åsne Mariel Hillestad (Sandy i Grease), Rebecca Zweidorff (Rizzo i Grease), Eline Huseby Grue, Helene Bjørstad, Emilie B. Wold, Henrik Johansen Sauge, Maren Christine Fredriksen, Einar Sørensen.

Bandet består av Morten Evensen - gitar, Magnus Nergaard – bass, Sondre Drangsland – trommer under ledelse av Mari Amundsen som også spiller keyboard.

Regissør for showet er Rune Drangsland.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode