Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e63dfd19ee4deb6a8ca232924c89c10f

Uten korpsuniform for første gang siden 1962

Reidar Lauritsen (53) i Sylling begynte i Høvik skolekorps som niåring. Heller ikke resten av familien på fem medlemmer var i uniform på 17. mai i år.

Reidar gikk sin sin hedersmedalje fra Norge Musikkorpsforbund for 40 års tjeneste for få år siden. Han har trappet
ned, men er forstsatt med i Lier Musikkråd, nå som leder. Og familiemannen  er aktiv med både Norges Fosterhjemsfoening og ADH-foreningen, der han er glødende engasjert.
Reidar Lauritsen trommet 12 år i Høvik Skolekorps. Før han sluttet der, hadde han begynt på Lierstranda Musikkorps. Så møtte han Rita som spilte på "Blæsen" på Lierskauen.
Reidar fortsatte i Lier Hornmusikk i 1984, nå Lier Janitsjar. Da de flyttet til Sylling ble Reidar engasjert i Sylling Skolekorps. Han var formann og med i styret i en årrekke. Da han fylte femti for tre år siden, spilte korpset foran huset til familien Lauritsen i Fagerliåsen. 
Rita og Reidar inspirerte barna Mona, Petter og Ida til å begynne i korps. Alle tre hadde flere fine år i skolekorpset. Ida var til og med norsk mester to ganger med gruppa "Fire saksofoner".
Selv om ingen av dem spilte i år, fulgte de nøye med da Sylling skolekorps spilte. - Jeg er bekymret for rekrutteringa for skolekorpset i Øvre Lier, sier Reidar. De som kjenner han, vet at han vil komme med gode forslag på hva som bør gjøres med det.   
 
  
Her er Rita og Reidar Lauritzen med datter Ida, like før Sylling Skolekorps spiller opp foran årets 17. maitog fra Sylling kirke. 
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode