Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 6bce5afb636b006140c136df31402a07

Det regner i stille grender

”Same procedure as last year - and every year”, er vi fristet til å si. Regn. Julegrana tennes i Sylling

Antakelig vil utendørs julgrantenning med hornmusikk snart være historie. Den  globale oppvarmingen fester grepet og gjør lettte snøfiler i adventstida om til slagregn som fyller alle horn og gjør vakker julemusikk om til snorkellyder fra hardtblåsende små musikanter.

 Fakkeltoget i Sylling var i rute og ankom grana kl.16.30 søndag ettermiddag anført av hest og trille fra Holmin. Det ble med et vers av ”Du grønne glitrende” før lysene kom på og gjorde det klart for alle at til og med forretningsstandens gran på Liertoppen må legge på seg noen årringer for å kunne måle seg med treet Sylling Vel har stående på rot.

Deretter dro korps og frammøtte innendørs til aulaen på Sylling skole der kakefat og gevinstbord forkynte at alt også der var ved det  gamle.

Sylling og Oddevall skolekorps hadde skiftet ut uniformen med nisseluer og holdt en fin komserte uten sjenerende surkling.

Så får vi alle gjøre vårt til å redusererklimatutslippene slik at vi til neste år får mer musikk ved treet og sledaføre til hesten.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode