Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: cdad0eaabd02c741ad616bf4acdaa2ac

Lierfestivalen 2005

For første gang arrangeres den årvisse musikalske begivenheten i Syllling, og av et skolekorps. Lierfestivalen arrangeres i Sylling Flerbrukshall søndag 30. oktober.

Midt i en travel musikalsk sesong ønsker musikklivet i Lier å glede hverandre og forhåpentligvis mange andre. For første gang arrangeres den årvisse musikalske begivenheten i Syllling, og av et skolekorps. Lierfestivalen arrangeres i Sylling Flerbrukshall søndag 30. oktober klokken 17.00 (husk vintertid).

Festivalen har stort sett vært forbeholdt voksenkorps og kor med gjesteinnslag av de forskjellige skolekorpsene. Festivalens innhold har variert noe, fra konkurranse til ren underholdningskonsert. Håpet er at etterhvert flere skolekorps også blir med i en kommunal ”stormønstring”.

I år deltar Hennummusikken, Lier Jantisjar bidrar sammen med Lierskogen Blæseorkester og sangsolist med noe av sitt program fra ”Sild og Jazz”, Sylling sangkor som har mye annet enn ”Elvis” på repertoaret, det fikk de jo bevist da forrige søndags konsert måtte endres i siste liten pga sykdom, Øverskogen Toradergruppe spiller opp og arrangørkorpset stiller med ung besetning med premierenerver!

Kaffe, saft og kaker hører også med når en skal kose seg i en mørk høstkveld.

For Sylling og Oddevall skolekorps
May Kristin Bergum

Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode