Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b68820861e91aa14f29f98984fd129da

Støtter kulturen i Sylling

- Vi har fått en god spredning av søkere, sier Anders Hørthe, leder av fordelingsutvalget for overskuddet etter første år av "Jordbæreventyret".

2 500 mennesker besøkte arrangementet den 5. juli i fjor. Det ga et overskudd på 135 000 kroner. 100 000 kroner av overskuddet er satt av til et fond som skal deles ut til velledige og allmennyttige formål i Sylling.

Søknadsfristen gikk ut i dag.

- Vi har fått en god bunke med søknader, sier Hørthe. – Både fra eksisterende aktivitetsgrupper og noen nye etableringer.

Mandatet er å fordele og videreutvikle engasjementet i Sylling og bidra til å videreutvikle Jordbæreventyret.

- Støtten kan godt brukes til anleggsutstyr, så vel som den kan brukes til å bevisstgjøre hva som trengs til å lykkes bedre.

Utvalgets medlemmer øvrige medlemmer er Nina Høglund, Karl Bellen, Anne Marie Kraugerud, Erling Martinsen, Kari Utengen og Sophia Grundwald.

Utvalget møtes torsdag for å se nøyere på søknadene.

- Det er viktig at prosjekter som det søkes støtte til, kan ha muligheter til gode resultater. Et mål må ligge i bunnen, understreker Hørthe.

Neste år arrangeres Jordbæreventyret lørdag 4. Juli. Arrangøren reklamerer med at det blir ”sommerens vakreste eventyr” med åpen gård, gratis jordbær, trollskogen og masse aktiviteter på Svangstrand, som i fjor. For å gjenta suksessen fra i år trenger de enda flere frivillige til å delta i arrangementet. I februar arrangeres såkalt ”kick-off” for jordbæreventyret 2009.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode