Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Grønne Lier forsvinner

Mens det jubles over støtte til tøybleier, forsvinner de grønne liene i Grønne Lier bit for bit.

Fjorårets budsjettforlik mellom Lier Høyre og småpartiene forutsatte blant annet at Venstre fikk gjennomslag for støtte til tøybleier.

Nå er ordningen satt i gang, og støtten – som opprinnelig var beregnet til 500 kroner per familie – er i mellomtiden økt til 1250, muligens som følge av færre bleiebarn enn først antatt. Kommunen har dessuten laget en informasjonsbrosjyre som kan lastes ned fra nettet.

NRK Buskerud har merket seg vedtaket i Lier, og skriver på nettsiden: ”Nina Johnsen er varaordfører i Lier kommune for Venstre, og initiativtaker til ordningen. Hun sier kommunens motto ”Grønne Lier” skal være mer enn en floskel, og at de ønsker innbyggerne skal være miljøbevisste i alt de gjør”.

Bleieinitiativet i Lier har visstnok hittil ikke resultert i tilsvarende ordninger andre steder.

Lars Haugen (Frp) lytter til Nina E. Johnsen (V), som presenterer kommunal støtte til tøybleier som partiets  viktigste krav i budsjettforhandlingene. 

Det skapte noe forundring og et og annet vennlig smil da Nina Johnsen presenterte forslaget om tøybleier i desember i fjor. - Dette er ment som en symbolhandling, sa Johnsen ved samme anledning.

Det gjenstår å se om varaordfører Johnsen og hennes meningsfeller får gjort mer enn symbolhandlinger på områder som er vel så vesentlige hvis ”Grønne Lier” skal bli mer enn en floskel.

Klima og miljø Kommuneøkonomi Venstre

15 kommentarer

Torsdag 15. mars 2012 13:05: Nina Johnsen
Lier blir ikke mindre grønn av å innføre tøybleieordning. Liernett har en stygg tendens til å rakke ned på enkeltstående tiltak og sette dem opp mot andre. Som den gang vi forsøkte å få flertall til å bygge kulturhus. Dette ble da satt opp i mot sykehjem.
Den "sarkastiske pennen" og all insinueringen har ingenting i en lokal nettavis å gjøre. Den virker ekskluderende, forvirrende og ikke minst lite balansert rent journalistisk.
Forøvrig kan jeg betrygge leserne om at Venstre alltid vil kjempe for jordvern, markagrensen og klimavennlige tiltak. Vi har dessverre ikke flertall i kommunestyret og trenger flere velgere for å få gjennomslagskraft:-)
I mellomtiden kan Liernett harselere så mye de vil, "den som ler sist ler best"
Hilsen en "grønn?? og optimistisk gruppeleder for Venstre
Torsdag 15. mars 2012 14:01: Toro Sato
Kaller du å brenne plast for miljøvennlig tiltak?
Torsdag 15. mars 2012 14:08: J-T S.
Slapp av varaordfører. Bleiene var merkesakene dine i budsjettbehandlinga. Hva har du gjort for å stoppe raseringa av grønne Lier.
Torsdag 15. mars 2012 14:14: Liungen
Flertallet i kommunestyret sa nei til kulturhus. Kanskje fordi Liernett skaffet tallene som administrasj. ikke la fram. For Nina Johnsen var de gale tallene bra nok. Ikke så rart at Venstre ligger på sperregrensa.
Torsdag 15. mars 2012 14:17: Nina Johnsen
Hvem brenner plast?? Venstre gjør masse for å stanse raseringen av Lier:-) Prøv å være sakelige og konstruktive takk. Dere inviteres herved til miljøseminar i mai/juni i regi av Lier Venstre:-) velkommen! sammen er vi sterk:-)
He he lar meg aldri slutte å forundre over alle de anonyme menneskene som sitter og får ut gruff på nettet...
Torsdag 15. mars 2012 14:49: Dag-Frode Gulsrud
Liernett er flinke til å få frem enkeltsaker og det er viktig for oss som har stemt dere politikere inn i kommunestyre. Tøybleier er en latterlig sak å bruke penger på spesielt når dere har vært med å ødelagt et flott barne og ungdomstilbud på Sjåstad Samfunnshus. Miljøvennlig er det ikke siden nå blir flere barn kjørt opp til Sylling i stedenfor å kunne gå til en tilbud som var bra. Dere er ikke flinke til å ta vare på alle nærmiljøene i Lier.

Kunne tenkt meg å få svar av dere på spørsmålene jeg har skrevet inn på liernett se link http://www.liernett.no/6052-nye-inntektsmuligheter.

Mrk: jeg er ikke anonym.
Torsdag 15. mars 2012 21:15: Nina Johnsen
Alle er velkommen til Venstres gruppemøter. De holdes konsekvent åpne, nettopp fordi vi ønsker at alle skal kunne komme uforpliktende med saker de er opptatte av. I Lier Kommune er vi også så heldige og ha "publikums kvarter", dette er en ordning som fremmer dialogen mellom innbyggere og folkevalgte og er veldig demokratisk:-)"Face to face" er realt. Politikk handler om å fordele goder og byrder i et samfunn. Det er aldri lett. Men veldig nødvendig for å opprettholde et demokrati. Liernett kan bli flinkere til å snakke med oss politikere før de skriver noe. Personlig har jeg ikke nett-tilgang på jobb og heller ingen fancy nett-mobil.
Torsdag 15. mars 2012 22:20: Tove Hofstad
Til info, her er vinklingen saklig. En sak av gangen. Det er helt fair at noen blåser i tøybleier, men at man griper tak i avfallsbegrensning er vel fint?
Fra Østafjells-sendingen fra igår:
http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/833759/
Til opplysning: Lier Venstre er faktisk ett av få partier som jobber for å blåse liv i visjonen Grønne Lier.
Høre og Frp har rent flertall i kommunestyret, og da skjer utbygging på deres premisser uansett. Hvis man ser i saksarkivet så har Venstre vært imot både utbygging av Stoppen/Nøste og blokkene på Egge.
Torsdag 15. mars 2012 23:11: Ester
Nå er det vel slik at hvis en skal bygge boliger så må det stå ett sted. Kan vel ikke være mye dyrket mark som går tapt når det bygges ut Stoppen/Nøste. Det bør bygges mer i dette området, folk trenger ett sted å bo. Dette er såpass bynært at her vil folk slå seg ned!
Fredag 16. mars 2012 13:52: MR GO
Hurra.

La oss bygge ut Lier med nye gigantiske prosjekter, få ny industri hit og benytte den fantastiske beliggenheten som Lier har i forhold til logistikk. La oss slippe storebror med besserwisser holdningen. Flere folk = flere inntekter til kommunen. Flere folk gir flere grunner for etablering av nye tilbud (butikker, firmaer, kulturhus, kino) (i fremtiden med massiv vekst).

Slutt å syt, tenkt heller på utviklingen forover!
Fredag 16. mars 2012 18:26: Øystein Mørk
Nå er det vel sånn at alle monner drar.... Og tøybleier bidrar faktisk veldig når det gjelder å få ned avfallsmengden for oss som har flere bleieunger.
Foreslo selv forslaget til Unn Hofstad i kommunen for flere år siden, så det var virkelig på tide at noen tok tak.
Ingen kan gjøre alt, men alle kan da gjøre noe.
Forøvrig burde noen av kronene gå til oss som har brukt tøybleier i flere år!
Lørdag 17. mars 2012 11:30: Mikal Lorentzen
Tøybleier er akkurat den politikken vi trenger i Lier! Det er en utrolig viktig sak, for det er så ufattelig bra for miljøet!

HVEM FAMILIE I 2012 VIL TA I BRUK TØYBLEIER??? Jeg håper inderlig at ingen familier tar i bruk tøybleier og trer utingen på ungene sine, selv om (Gud forby) det kun hadde vært en familie, så ville det vært veldig bortkastede penger.
Lørdag 17. mars 2012 23:08: Jostein S. Hoset
Jeg mener Lier trenger en ny visjon.

Dagens visjon virker mer villedende enn dirigerende.
Også denne saken og debatten viser at "grønne Lier" kan brukes til alt og trekkes opp som trumfkort for det meste.

Hva har vi? Hvor skal vi? Hvordan kommer vi dit?
Hva med "Aktive Lier." ?

Jeg har stor respekt for intesjonen til Lier Venstre, den er ikke annet en godt ment, men , ja, tøybleier, nei.
Søndag 18. mars 2012 14:21: Dag-Frode Gulsrud
Enig at Lier trenger en ny visjon, men aktive Lier passer ikke så lenge de ikke satser på den jobben idrettslagene gjør. De har redusert støtten kraftig dessverre.
Søndag 18. mars 2012 20:06: Kaare Olsen
Hovedsak om støtte til tøybleier drar ikke stemmer Venstre, selv om det er en symbolsak. Folk trenger ikke symbolske handlinger, men faktiske og håndfaste handlinger. Vet ikke om jeg husker feil, men ble det ikke motbevist at tøybleier er miljøvennlig? Tror det var noe med at de fører med seg et utrolig stort vaskemaskinforbruk...

Hilsen en som stemte Venstre på sist kommunevalg...

Flere saker fra arkivet

Om tøybleier og Grønne Lier

Det overrasker at Liers varaordfører ikke leser før hun kommenterer.

Fokus på grønne Lier

Venstres gruppeleder Nina E. Johnsen har fått med seg flere spennende nykommere på laget til kommunevalget.

Lier trenger en ny visjon.

Den grønne fargen signaliser så mangt. Jeg har fulgt og deltatt i nok debatter der visjonen blir trukket opp som trumfkort for det aller meste. Spørsmålet er om visjonen virker som en visjon bør virke.

- Et rimelig, originalt og positivt forslag

- Det er grenser for hva vi kan få ut av enhver forhandlingssituasjon, skriver Tor Kristen Haugen, en av Venstres to kommunestyrerepresentanter.

Bred enighet om handlingsprogrammet

Gruppelederne fra fem partier har presentert fellesforslag til Handlingsprogrammet for 2012-2015. På bildet fra venstre: Brynhild Heitmann (Krf), Espen Lahnstein (Sp), Søren Falch Zapffe (H), Lars Haugen (Frp) og Nina E. Johnsen (V)

To kvinner i førersetet

Etter Høyres fremgang blir som ventet Helene Justad ordfører, men noe uventet blir Venstres Nina E. Johnsen varaordfører -

Sommermørket senker seg over Lier

Førstkommende fredag slukkes vei- og gatelys i Lier, for så å tennes igjen 1. august.

Tiden er unik for den enkelte

Ukens petit er ved Nina E. Johnsen, homøopat, Gullaug. Nina er leder for Buskerud Venstre, medlem av Lier kommunestyre og formannskapet. Ikke minst er hun mor til tre.

- Uverdig, uverdig

Lokalpolitiker Nina Johnsen (V) sier til Nrk Østafjells at informasjonen ikke blir ivaretatt for beboerne etter opprøret på Ventemottaket på Lierskogen.

Veilys i Lier

Så er vi atter en gang i gang med diskusjonen om veilys i Lier om sommeren. Og det er en som ikke gir seg, og det er Nina Johnsen.

Styrk pasientbehandlingen

Lier Venstres Nina E. Johnsen, ordførerkandidat og 2. kandidat til Fylkestinget, er bekymret for pasientbehandlingen ved de statlige sykehusene og den dyre tannhelsetjenesten.

Juvelen i krona i Lierbyen

Slik karakteriserer Nina E. Johnsen (V) kulturhuset i Lierbyen

En seier for Fjordbyene Lier og Drammen

Lier og Drammen Venstre ser med glede at SFT har gitt klarsignal for starten av en av Norges største miljøoppryddinger.

Nei til Liertoppen

Nina Johnsen, gruppeleder i venstre, sier at AS vinmomopoler "tråkker i bedet vårt

Skeptisk til utbyggingsplanene

Nina E. Johnsen (V) og flere andre lokalpolitikere frykter nedbygging av veksthusnæringen --

Grønne Lier bevares uansett

Det tradisjonelle landbruket må vike når det må skaffes plass til folk og bedrifter som vil til Lier, men et nytt prosjekt sørger for at Grønne Lier skal bestå.

Gult lys for Grønne Lier?

Med ”mobiliseringsprosjektet” Grønne Lier skulle Lier bli den grønne og attraktive kommunen mellom de hurtigvoksende kommunene i øst og Drammen i vest. Nå venter vi på femårsrapporten.

- En skandale

Det sier Nina Johnsen, Venstres parlamentariske leder som en kommentar til at veiprosjektet i Ytre Lier ikke er kommet med i Norsk Transportplan

Gateway i Lierbyen

Fire nye turløyper ble avduket på lørdag. Varaordfører Nina E. Johnsen (tv) og kulturkonsulent Gunn Kjæraas stod for avdukingen.

Kontinuitet og fornyelse

Liernett presenterer kandidatene i partiene før kommunevalget til høsten: Nina E. Johnsen er en av Venstres tre toppkandidater som stiller til valg på nytt, men mange nye kandidater er også nominerte denne gang.

Nitrist utvikling

Det sier Høyres gruppeleder, Søren Falch Zapffe som etterlyser større entusiasme til kulturhusprosjektet som nå ser ut til å bli nedstemt i kommunestyret.

Trenger en evaluering

Det konkluderer Einar Hovde (på bildet) og Nina E. Johnsen i sitt innlegg vedrørende ordningen med Ventemottak

Stolt av Lier

Fra før bare gruppeleder, "klatrer" nå opp som varordfører, Nina E, Johnsen, født og oppvokst i Lier, ser frem til å profilere Lier i sin nye rolle.

Tre liunger i det nye fylkestinget

Høyre, KrF og Frp har 22 representanter i det nye fylkestinget, og har dermed sikret seg flertall. Trond Johansen fra Lier KrF er en av de tre liungene som har fast plass.

Hva vil vi med Lier?

Dette er spørsmålet kommunestyret må ta stilling til, skriver Marianne Spanli i dette innlegget.

- God omsorg - uavhengig av hvem som tilbyr

Venstres ordførerkanidat Nina Johnsen deler Venstres tanker om omsorg i dette leserinnlegget.

Inntrykk fra en valgkampåpning

Også i Lier ble åpningen av valgkampen uvanlig. I en felles valgkampåpning i kveld stilte hvert parti, bortsett fra to, med stand og ordførerkandidat foran rådhuset i Lierbyen.

Må forhindre ny flaskehals

Både varaordfører Nina E. Johnsen (Lier Venstre, på bildet) og Brynhild Heitmann, gruppeleder i Krf, er svært opptatt av den videre fremdrift for riksvei 23.

Optimistene har ansvaret

Ukens petit er ved Nina E. Johnsen, Gullaug, medlem av kommunestyret og formannskapet

Endret kommunestruktur

LIERNETTS APRILSPØK: - Lier blir selvsagt også berørt når antallet kommuner reduseres drastisk, sier statsminister Jens Stoltenberg etter presentasjonen av ”Kommune-Norge 2014”

Småpartiene fokuserer lokalt

Det dreier seg ikke om Siv, Erna og Jens, men lokalpolitikken var budskapet til både SV, Senterpartiet og Venstre på stands på Lierbyen i dag.

For rask konklusjon

- Navarsete har liten respekt for lokaldemokratiet ved å konkludere før høringsfristen, sier Venstres Nina Johnsen

SV fikk smulene

Janicke Solheim markerte SV sterkt som et skole- og kulturparti i forrige periode, men etter forhandlingene med Arbeiderpartiet har hennes parti ingen representanter i det nye tjenesteutvalget som heretter skal behandle skolesakene ---

Friske opp hukommelsen

Frp og Høyre forsøker å påberope seg ansvaret for utviklingen av Lierstranda

Grønne Lier

- der orkideer dør

Historisk medlemsrush

- Folk melder seg inn i Venstre som aldri før, sier sekretær Ståle Sørensen i Drammen Venstre (på bildet), og reaksjonene har vært ulike lokalt ----

Tverrpolitisk støtte

De avgåtte medlemmene i dyrevernsnemnda i Drammensregionen får nå massiv støtte av de politiske partiene i Lier

Hvem fortjener Miljøprisen 2012?

Lier kommune skal dele ut miljøpris og ønsker forslag til kandidater.

Grønne Lier – floskel eller sannhet?

Anita Drevdal og Ninnie Bjørnland fra SV kommer med dette innlegget

Grønne lier, kapittel 1.

Når snøen går, kommer søpla fram. Det bryr jeg meg ikke så mye om. I dag, da jeg var ute og spaserte, plukket jeg med meg ett sjokoladepapir og en tom colaboks. Begge deler ble brakt til "Grønne liers" grønne kasser, beregnet på den slags. Verre var det da med grustakene som skjærer igjennom den såkalt grønne dalen.

- De godaste hamburgarna

Kundene kom ikke marsjerende til Marché, som nå får den svenske hamburgerkjeden Max som samboer. Foto: Max. Tilbudet gjelder kjedens serveringssteder i Sverige.

Minipol i Lierbyen?

Styret i Vinmonopolet har bestemt at Lier endelig får et polutsalg, men formannskapsmedlem Nina Johnsen (V) vil forslå at Lier kommune må kreve et minipol i Lierbyen, dersom polet blir plassert på Liertoppen

Humanitær katastrofe i Lier?

Beboere ved det statlige ventemottaket på Lierskogen er desperate i sin uavklarte livsituasjon, sier Nina E. Johnsen som støtter flyktningenes krav om revurdering av deres søknader om oppholdstillatelse

Kulturminner på Bygdetunet

Den hvite postkassa med loddbok vil være på plass på søndag.

Stille dager på hamburgerkafeen

Hos Max ved den tidligere bomstasjonen på Kjellstad er trafikken mindre enn ventet.

Hodet bruser og pulserer

Ukens petit er ved Nina E. Johnsen, Gullaug

En juvel i krona

- Og her vil vi bygge et kulturhus, viser Nina E. Johnsen, Venstre, gruppeleder for det lokalpartiet i Lier som først hadde bygging av kulturhus på sitt program.

Liung fikk toppjobb i Continental Airlines

- Dag Johnsen (50) fra Lier skal nå lede systemingeniørene hos verdens største flyselskap, skriver VG Nett i dag. Han får driftsansvar for 700 fly med et rutenett over hele kloden.

Knapt flertall i formannskapet

Etter en saklig debatt med 20 innlegg er det nå opp til kommuneestyret den 8. mars å fatte det endelig vedtak om det skal bygges et kulturhus i Lierbyen.

- Ingen stor dramatikk

Det sier Høyres gruppeleder, Søren Falch Zapffe (bildet) om saken om kulturhus som ble utsatt i Formannskapet i går

Støtter kulturen i Sylling

- Vi har fått en god spredning av søkere, sier Anders Hørthe, leder av fordelingsutvalget for overskuddet etter første år av "Jordbæreventyret".

- Husk, bare fem minutter!

Lars Haugen, Frp og Annar B. Hansen fra UF fikk beskjed om begrenset taletid fra ordstyrer Sissel Andersen, da lokalpolitikerne presenterte seg for deltakere ved Lier voksenopplæring torsdag.

Kunstutstilling med hobbykunstnere

Lørdag og søndag fyller lokale utstillere fire etasjer i Frogner menighetshus med egenproduserte kunstverk.

Angrep på helsepersonalet er feil

Halstein Saunes, daglig leder for Link A/S som er ansvarlig driftsoperatør for Lier Ventemottak, svarer her på kritikken

- Endelig Heiahall!

Bård Strand (Ap) gleder seg over vedtaket om Heiahallen, men er bekymret over håndteringen av andre utfordringer kommunen står overfor.

Store forskjeller i skolevalget

Resultatet etter skolevalget på Lier vgs. og St. Hallvard vgs. viser store forskjeller når det gjelder politisk tilhørighet

Integrering og boligmangel i Grønne Lier

- Det er ikke tvil om at innvandringen vi har sett til Norge i de siste ti årene innebærer problemer, skriver Lars Haugen og Arne Liudalen i Lier FRP i dette innlegget.

Nei til nedprioritering

Frp er uenig i at det skal kuttes 400 000 kroner i tilskudd og støtte til breddeidretten.

Lier før og nå

Da Gjertrud Abrahamsen og Syver Luksengård ble fotografert på Risengen en gang på 1960-tallet, forestilte de seg nok ikke at den grønne bakken en gang skulle bli full av hus.

Ridetur ved foten av Hørtekollen

Ekteparet Thorleiv Holst og Nina E. Johnsen nøt det fine været på 1. juledag sammen med hestene Daria og Carlo.

Lier Venstre: Velkommen etter, Ap, H og Frp!

Etter mange år med tiltagende konflikter i forbindelse med asylmottaket på Lierskogen, ser det ut til at ovennevnte partier endelig har forstått omfanget av overgrep, både mot asylsøkere og lokalsamfunnet på Lierskogen.

Grønt er best i Lier

Liernett har sjekket de lokale partienes nettsider. Og det er Senterpartiet og Venstre som er best i klassen denne gang.

Har vi et felles ansvar for et mer bevisst og varmere samfunn?

Ukens petit er ved Nina E. Johnsen, homøopat, leder av Buskerud Venstre, kommunestyre- og formannskapsmedlem i Lier, bosatt på Gullaug.

Integrering på utlendingers premisser

Det mener Lier Frp og tjenesteutvalgets nestleder, Lars Haugen, etter vedtaket om en "åpen barnehage" i Lier.

Vraket OPS-løsningen

Flertallsvedtaket i formannskapet i går betyr sannsynligvis at det ikke vil bli bygd noe kulturhus i Lier i 2012, og saken kan bli utsatt på ubestemt tid --

Fikk hilse på fotballstjerner

Lasse Olsen (Ålesund)og Ronny Johnsen på bilde (Vålenga) tok seg god tid til å skrive autografer på Ullevål stadion

Nei til kulturhuset

- Etter en saklig og god debatt besluttet Arbeiderpartiet i sitt medlemsmøte i kveld at partiet skal stå samlet når saken kommer opp i kommunstyremøtet, 8. mars, sier Knut Røssum som var en av møtelederne. Venstres gruppeleder, Nina E. Johnsen, kaller dette diktering av myndige mennesker.

Tilbake som leder

Einar Hovde, med erfaring fra fylkestyre, kommunestyre og hovedutvalg, er valgt som ny leder i Lier venstre

Møkkajobb dagen derpå

Nina E. Johnsen var langt nede etter at Kulturhuset ble begravd tirsdag kveld, men med litt galgenhumor hadde hun litt av hvert å si om sine politiske motstandere etter jobbing i stallen.

Har noen skiftet mening?

Venstre og Senterpartiet kjemper for vinmonopol i Lierbyen, Krf er mot pol i Lier, men likevel kan det bli flertall for Liertoppen i Kommunestyret når saken kommer opp 17. april.

Grønne Lier

Lier kommune har bestilt bok av Erik Jacobsen. Det har blitt ei vakker bok til glede og ettertanke.

Prosessen går videre

Det ble et klart flertall i kommunestyret i kveld for å jobbe videre med bygging av kulturhus i Lier

Pepperkakedeigen innkjøpt i all hast

Ukens petit er ved Nina E. Johnsen, Gullaug

Full stopp igjen for Toget

Toget på gamle Lier stasjon er stengt ”på grunn av lang juleferie”. Intet tyder på at det åpner igjen på nyåret.

Oppskrift på god bygdekultur

Nye generasjoner gleder seg over livet på Øverskauen. Øverskogendagen ble en fin opplevelse på pinseaften --

Nøt du juleferien?

Nina Stadheim, vallaken islandshesten, Albert 16 år sammen med hunden Mira nøt juleferien og desemberdagen, innhyllet i solstråler.

- Buskerud AP støtter St. Hallvardspillet

Innlegg fra Turid Hellgren (AP)

Svært fornøyd

- Her er det ikke snakk om lettvinte løsninger fra håndverkerne, sa Finn Gehrken i Lier kommune om jobben som er gjort med det nye amfiet i Rådhusparken

Ulik forståelse for sultestreiken

Høyres gruppeleder, Søren Falch. Zapffe (th) slår fast at streik ikke er noe virkemiddel for opphold i Norge, mens gruppelederne i KrF, SV og Venstre har mer forståelse for aksjonen på Ventemottaket på Lierskogen

Sett bilen i Lier!

Drammen Venstre vil ha parkeringsforbud helt til grensen mot Lier. Det betyr mer parkering i Liers boligområder.

Fortsetter kritikken

Nina E Johnsen (V) stiller spørsmål til ordføreren i kommunetyret tirsdag angående forholdene ved Lier Ventemottak

Lier Venstre 125 år

Er partiet i ferd med å våkne av Tornerosesøvnen?

Ønsket utvikling av Grønne Lier

Innlegg fra Senterpartiets Kirsti Marie Lager Lyngås

- Stopp støtten!

Leserinnlegg fra Thomas Klingen

Nei til kulturhus i Lierbyen

En langvarig politisk prosess endte som foventet.

Nei til gratis frukt

Venstre-politiker Nina Johnsen vil ikke at elevene skal få gratis frukt på skolen. Fysisk aktivitet er viktigere

Om valg og Frp-skolen

- Det er innledningsvis viktig å slå fast at Lier Frp i inneværende periode har sju av 49 kommunestyrerepresentanter. Dersom vi skal få gjennom noe av vår politikk må det nødvendigvis være i samarbeid med andre, skriver leder Lars Haugen.

Populært tilbud forsvinner

Lier kommune dropper tilbudet om gratis rettshjelp. Begrunnelsen overrasker.

Lierkortet skulle sikre kulturhuset

- Lierkortet skal bidra til å finansiere driften av kulturhuset, het det i forhåndsomtalen. Kulturhuset ble skrinlagt, men hva skjedde med kortet og overskuddet det skulle gi?

Æres den som æres bør!

Innlegg fra Janicke Solheim (SV)

Det går alltid et tog - rett forbi

Millioner på millioner er brukt for å oppruste Lier holdeplass, men nå skal betydelig færre tog stoppe der.

I ville ve(k)sten vest for Asker

Ikke ulikt oljeselskapene som nå finkjemmer jordskorpa på jakt etter den siste oljen, er byggebransjen her til lands på utkikk etter nye attraktive områder som kan legges ut til boligformål

Kulturnatten videreføres

Etter oppsummeringen av Kulturnatten 14. oktober i år var alle enige om at arrangementet var vellykket og bør videreføres. Kulturnatten 2007 blir lørdag 13. oktober.

Foreldrene har hovedansvaret

I ukens petit skriver Nina E. Johnsen om mobbing

- Forsøker å bagatellisere den økonomiske situasjonen

Kulturhuset i Lierbyen - kostnad pr. 1. juli 2010 - 2 millioner kroner, skriver Lars Haugen og Arne Liudalen fra Lier FrP i dette innlegget.

Arven fra Sylling

Det er nok nå