Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f45d46b17ad94636531c019f2b6d81ea

Hodet bruser og pulserer

Ukens petit er ved Nina E. Johnsen, Gullaug

Det er søndag kveld, hodet bruser og pulserer, kroppen er blytung og øresusen har nærmest blitt kronisk. Nei, det skyldes ikke at lørdagen ble fuktig og lang, men to hele dager på Venstre-stand på Lierdagene.

Ja, ja, jeg må vel erkjenne det faktum at jeg har blitt så gammel at jeg ikke lenger tåler å stå ute midt i sola i 5-6 timer i slengen, med dundrende diskomusikk midt i ørevoksen fra høytalere større enn fjernsynet mitt.

 Akk og ve, og jeg som bestemte meg allerede som barn for at jeg ikke skulle bli ei sinna kjerring med lav toleranse for lyder fra ungdommen! Dette løftet ble fort glemt etter at jeg hadde stått på stand som nærmeste nabo til Liers cross miljø på Lierdagene. Til slutt holdt jeg på å glemme hvordan min egen stemme lød.

 Hjertebanken toppet seg under deres akrobatiske øvelser, hvor jeg brukte minst en time på å få pulsen i normalrytme igjen. Det var til og med en som falt av!!!

 Som et plaster på såret fikk jeg håndhilst på Pål Anders Ullevålsæther og fortalt han at min over 20-årige drøm om å kjøre Rally Paris- Dakar på motorsykkel, ikke kom til å la seg realisere.

Det betyr vel kanskje at jeg har blitt voksen?

Kjære neste Lierdagskomitè, vær så snill å plassere meg midt imellom husflidslaget og vannvogna til Lier kommune neste gang!

Det tror jeg kan bli riktig triveligJ

 

Vennlig hilsen Nina E. Johnsen (en aldrende dame?)

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 18. juni 2007 07:43: ex-D.O.R.
Ååå sånn som jeg kjenner meg igjen. :-) Stå på du Nina, noen "kjerring" er du ikke, og det er nok ingen fare for at du blir det heller!
Skal se etter deg ved husflidslaget neste år!!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode