Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: bbed17168663c7c03898c3e40a9a2942

Lierdagene starter allerede fredag 3.juni!

Denne dagen har Lier kommune og Lierdagskomiteen 2005 gleden av å invitere alle Liunger i alle aldre til den store jubileums-konsertenFra øst til vest på Lier bygdetun!

Tid: Fredag 3. juni kl. 18.00
Sted: I Lier Bygdetuns uteamfi
Billett: Fri inngang!

Vi ønsker velkommen til en svensk - norsk musikalsk reise gjennom 100 år!

Opplev Buskeruds største amatørteatergruppe, Lierskovens Dramathiiske Selskab, denne gangen med over 20 barn på scenen! Opplev det 25 personer sterke Lier Janitsjars musikalske vellyd! Opplev Lier Bygdetuns naturvakre utendørs amfi!

Konserten er både starten på jubileumsfeiring i kommunen og starten på Lierdagene 2005. Den har kommet til på bestilling fra Lier kommune og er en bursdagspresang til hele Liers befolkning i anledning vår feiring av 100 år som selvstendig nasjon. Lierskoven Dramathiiske Selskab og Lier Janitsjar har tatt utfordringen fra kommunen og har skapt forestillingen.

- Og familiefesten fortsetter 4. og 5. juni
Lørdag og søndag kan hele familien fortsette moroa i Lierbyen med tradisjonelle handelsboder, sceneunderholdning og aktiviteter for en hver smak og alder. Lierdagene er det stedet hele bygda møtes hvert annet år. Går du glipp av muligheten i år, blir neste mulighet førts i juni 2007! Tips: Åpningstoget lørdag inn i Lierbyen blir spesielt fargerikt i år!

Forrige artikkel:En julegave til en ny landsmannNeste artikkel:Så kom julesnøen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode