Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 605b6763e9d12371871e2629230ff93c

Lierdagene: Ni uker igjen

Under Lierdagene i 2003 kjørte Arne Chr. Karlsen gamlebussen frem og tilbake mellom Lierbyen og Lier Bygdetun. Blant de buss- og bygdetuninteresserte var tidligere biskop Per Lønning og daværende prost i Lier, Steinar Solbakken, som for øvrig fyller 70 år akkurat i dag.

Nedtellingskalenderen på www.lierdagene.no viser at det nå er 63 dager 9 timer 14 minutter og 12 sekunder igjen til åpningen av Lierdagene.

Det kom ingen nyheter fra Lierdagskomiteen denne uken, så vi tar et tilbakeblikk på Lierdagene i 2003. Da kunne interesserte ta en avstikker opp fra Lierbyen til en omvisning på Lier Bygdetun. Turen opp og ned gikk med veteranbussen til Arne Chr. Karlsen, og eieren satt selv bak rattet.

- Ordet buss kommer fra omnibus, som er latin og betyr for alle, forklarte den lærde biskopen som har doktorgrad både i teologi og filosofi og dermed er en av Norges meget få 'dobbeltdoktorer'.

Bildet fra Lier Bygdetun viser fra venstre Liers daværende prost, Steinar Solbakken, Ingunn Lønning, biskop emeritus Per Lønning og Arne Chr. Karlsen.

Steinar Solbakken, som nå bor på Gjøvik, fyller 70 år i dag. Aftenposten skriver:
"Steinar Solbakken har de fleste yrkesaktive årene vært prest i Den norske kirke i Nidaros, Hamar og Tunsberg bispedømmer, sist som prost i Lier prosti fra 1997. Jubilanten fullførte eksamen ved Det teologiske Menighetsfakultetet i 1967. Han har også vært tilsatt som prestelærer ved et indonesisk seminar i Batu, Øst-Java og hatt FN-tjeneste som feltprest i Libanon. Jubilanten er bortreist på dagen."

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode