Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4db55122678ecd3cdc7ef7f83222a6e1

Bilder fra Lierdagene - lørdag

Til tross for regn på åpningsdagen på Lierdagene, var det godt besøk. Været var det største minus for matbodene. Oppholdsvær på søndag kan rette opp mye for dem som har lagt mye arbeid i å gi liungene kulinariske opplevelser.


Ordfører Ulla Nævestad ønsker velkommen

.


Signe Eira framførte egne dikt under åpningen


Sylling skolekorps


Utengen Transport med en sine første biler.


Motorcross….


Ordfører Ulla Nævestad og leder av Lierdagskomitèen, Signe Eira, ble standsmessig kjørt.


Signe /Ulla


Det ble spilt tre Fellesnumre, Gammel Jægermarsj, Nasjonalsangen og Liersangen


Jan Erik Larsen (kjent fra NRK), var en slagferdig konferansier


Tordenskiold sørget for salutt ved åpningen. Etterpå vandret Henning Haust fra Drammen og ekteparet Gilhuus fra Lier, Marianne og Guttorm, rundt blant liungene. De minnet oss om slaget ved Dynekilen, og den tapre trønderen som rømte til Danmark. Helten og tenåringen som rømte fra hjemmet i Lade i Trondheim lever videre som folkehelt. --- Haus forteller om mange hundre nordmenn som av og til kler seg i slike uniformer. I fjor møttes nesten 1000 mennesker i uniformer i Fredrikshavn. Han er nok en større helt i Danmark ------


Rasoul fra Afghanistan viser fram sine bilder i Gamle Hegsbro sammen med andre bildekunstnere i Lier Kunstforening. Bildene gjenspeiler både afghansk og norsk kultur. -- Jeg bodde på asylmottak i Hallingdal. Der ble jeg inspirert av norsk natur, sier Rasoul. Bildet her skildrer folkedans som er 400-400 år gammel. -- Min bestefar fortalte meg om danser som ble utført om våren, i forbindelse med, for eksempel, at barn ble født. Min mor tegnet og malte. Jeg begynte å lære av henne, da jeg var 6-7 år gammel. Jeg bodde i Teheran i to år, før jeg kom til Norge. Der gikk jeg i to år på et kunstakademi.

Forrige artikkel:En julegave til en ny landsmannNeste artikkel:Så kom julesnøen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode