Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 08de91d0d0849ba57f62889dbabcc2d2

Miljøvernprisen til vertsskapet på Vestre Renskaug gård

Miljøbevisst landbruk gir gevinst på mer enn en måte. Lier kommunes miljøvernpris gikk i år til Øystein Narjord og Tone Birgitte Bergflødt. Prisen ble overrakt av ordfører Ulla Nævestad. Og de fikk den for sitt miljøarbeid hvor de satser på økologisk produksjon, fornybar energi og bevaring av kulturlandskapet.

Sammen driver de Vestre Renskaug gård  som har utviklet seg til å bli et helt lite kultursenter på Vestsida. På gården fins lokaler, der kunstnere av forskjellige slag kan ufolde seg . Nå blir det også mulighet  for å overnatte på stedet, og altså full kost og losji.

Dermed er dette det andre stedet i Lier med slike fasiliteter.  Men muligheten vil første rekke være åpen for grupper som ønsker å bruke gården til konferanser og selskaper. Gården drives økologisk, og all oppvarming kommer fra eget biobrenselsanlegg. Ved hentes i ravinedalene rundt gården, hugges opp til flis og brennes i fyringsanlegget. Denne virksoheten sammen med beitende kuer, sørger for at kulturlandskapet forblir åpent. Vi håper prisen inspirerer til videre arbeid for et bedre miljø. Gratulerer!

Les også:  http://www.renskaug.no/

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode