Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: bb7165caaf5f9ca70310004411a09d86

Kan utviklingen endres?

- Vi lever i en verden som er i ferd med å nå vekstens grenser. Er det noe alternativ? Professor Ove Jakobsen har svaret, sier Grønn gruppe i Lier og inviterer til seminar i morgen.

Bildet over: Et vellykket samfunn betyr ikke flere butikker eller størst mulig produksjon og omsetning av varer folk flest kan klare seg uten.

- Det finnes et alternativ til konkurransebasert vekstøkonomi, mener Berit Dahl Soltvedt i Grønn gruppe i Lier og lover en interessant kveld på Renskaug Vertsgård i morgen, torsdag 15. november.

Til møtet kommer professor Ove Jakobsen fra Senter for økologisk økonomi og etikk ved Handelshøgskolen Bodø, som er en del av Universitetet i Nordland, der det allerede i en årrekke er blitt utdannet kandidater i økologisk økonomi.

- Professor Ove Jacobsen er landets kanskje mest spennende og erfarne økonom når det gjelder å stå for en måte å tenke økonomi på som tar i betraktning at vi lever i en verden som er i ferd med å nå vekstens grenser, sier Berit Dahl Soltvedt. Hun ser frem til en kveld med god mulighet til samtale om temaet.

Seminaret begynner kl 18 og varer til 21.30. Adressen er Renskaug Vertsgård, Vestsideveien 63.

Det er allerede mange påmeldte, men fortsatt plass til flere. Interesserte kan ta kontakt på telefon 958 29 400 eller kjerneh@online.no Inngangspengene er kr. 200, som inkluderer enkel bevertning.

Forrige artikkel:Et flott utsiktspunktNeste artikkel:Lørdag kveld og søndag morgen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode