Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: dd0c2706b60fcd179c742921882cc8eb

I grønn ledelse

Kristiane Brudevoll fra Lier ble i helgen valgt til nestleder i Miljøpartiet De Grønnes ungdomsparti Grønn Ungdom.

- Vi er leie av å sitte og se på at politikere skyver viktige miljø- og samfunnsspørsmål under teppet. Grønn Ungdom ønsker et fornybart samfunn der langsiktighet, livskvalitet og økologisk bærekraft prioriteres høyere enn økonomisk vekst. - Vi vet at løsningene på miljøutfordringene finnes, men dessverre mangler vi handlekraftige politikere på stortinget som tør å ta dem i bruk. Det virker altfor enkelt å skyve utfordringene over på oss som skal overta og videreføre dette samfunnet om noen år.

- Jeg vil jobbe for at Grønn Ungdom skal bli en av Norges største og mest synlige politiske ungdomsorganisasjoner, sier Brudevoll. - Det trengs noe nytt i norsk politikk, og stadig flere får øynene opp for at Miljøpartiet De Grønne er partiet for fremtiden. - En stadig medlemsvekst samt helgens rekordstore landsmøte for Grønn Ungdom viser at vi har et stort potensial, forteller den nyvalgte nestlederen.

I en rekke europeiske land er grønne partier representert i både parlamenter og regjeringer. Eksempelvis er Miljöpartiet De Gröna i Sverige landets tredje største parti, og i Finland sitter Det Grønne Forbundet i regjering. Nå vil Grønn Ungdom engasjere ungdommen i arbeidet med å gjøre kommunevalget i 2011 til et gjennombruddsvalg for MDG i Norge.

Grønn Ungdom har firedoblet medlemstallet på få år, og Kristiane Brudevoll gleder seg over å få være en del av den voksende bevegelsen. Selv ble hun medlem av Grønn Ungdom for halvannet år siden, og med sitt verv som nestleder vil hun jobbe aktivt med å engasjere nye medlemmer frem mot kommunevalget til høsten. - Det er utrolig spennende å få sjansen til å overbevise flere om at livsglede, trygghet og rettferdighet er viktigere enn økt forbruk, sier Brudevoll, og oppfordrer alle ungdommer som har et ønske om en lysere og grønnere fremtid til å engasjere seg.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode