Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8aa171b15018d89ae0967fd8aa18a8d4

Liernetts redaktør drapstruet

Drapstrusler tikket inn på epost i morges.

Da jeg sjekket posten i morges fikk jeg mail som sa jeg skulle drepes. Avsenderen var anonym, men kanskje ikke så annonym som han kunne ønske. Vi loggfører alle besøk, og har naturligvis vedkommendes IP-adresse (193.213 osv) Meldingen ble sendt fra et privat internettabonement, og Telenor opplyser at de i slike saker utleverer opplysninger til politiet.

Jeg ser ikke bort fra at dette er en dum spøk fra en ungdom som ikke tenkte gjennom konsekvensene. Om dette blir bekreftet i løpet av helga kommer jeg ikke til å forfølge saken. Jeg ønsker at vedkommende tar kontakt med meg og gjør rede for sine motiver under fullt navn. Om det er snakk om barn eller ungdom krever jeg også å få snakke med foreldrene.

Om så ikke skjer vil saken bli politianmeldt på mandag. Politiet vil få utlevert loggført IP-adresse, og Telenor vil kunne opplyse om hvem som eier abonementet som koblet seg opp på denne adressen klokka 08.56.

Forrige artikkel:Påskekos på NordbråtanNeste artikkel:Trafikk-kork
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 21. februar 2006 22:37: Rune Elven
Jeg vil presisere at det ikke er noen grunn til å tro at dette har noen sammenheng med saken om planutvalgets vedtak i asylmotakssaken. Jeg har fått en del spørsmål om dette.

Vi loggfører som sagt all aktivitet på liernett, og loggen viser at den som sendte truslene ikke har lest denne saken, men var innom flere saker på et annet tema før meldingen ble sendt.

Jeg har ikke mottatt noen redegjørelse, og Lier lensmannskontor jobber nå med saken.

Rune
Mandag 6. mars 2006 15:58: styggen
dritt i å snakk tull. oki rune eller tar jeg deg....
Onsdag 8. mars 2006 20:27: Siv
Jeg synes det er veldig trist at du har mottatt en drapstrussel, men håper den ikke er berettiget. Jeg kan ikke forstå hvem som skulle ha glede av dette. Du er jo ikke akkurat statsministeren! Jeg håper saken løser seg, og at de som har gjort dette må stå til ansvar for sine handlinger.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode