Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f77f95e84e1e40fe1ab1cfe1f2ce26a4

Liernett: Over 1000 tilhengere på Facebook

- Så vidt jeg vet er vår Facebook-side den eneste i Lier med over 1000 tilhengere, sier Liernetts redaktør og daglige leder Svend Asbjørn Sylling.

Liernett er nettavisen for hele Lier og alle andre som er opptatt av det som skjer i bygda. At Liernett er gratis og har lokale eiere er blant årsakene til at stadig flere tar en tur innom for å orientere seg om smått og stort. Innpå 6000 artikler om Lier er publisert i løpet av Liernetts hittil åtte år.

- Vi har hatt en egen Facebook-side siden sommeren 2008, og nå i september nådde vi en milepæl da vi passerte 1000 tilhengere, sier Sylling.

Direkte oppdatering
Alle nye artikler postes automatisk på Liernetts Facebook-side, slik at tilhengerne får de siste oppdateringene direkte i sin nyhetsfeed. Bare den siste måneden har Liernetts poster blitt vist over 100 000 ganger på Facebook.

Flere burde bruke Facebook
Sylling er ikke i tvil om at også andre i Lier burde bruke Facebook mer enn de gjør.
- Det som overrasker meg er at de politiske partiene i Lier ikke er mer aktive på Facebook. Her har de en ypperlig mulighet til både å informere og til å komme i dialog med innbyggerne i Lier.

Facebooks fremtid – og etterpå
Sylling har tro på Liernetts tilstedeværelse på Facebook, både som en tjeneste til sine eksisterende lesere og som en mulighet til å nå ut til nye. Men samtidig er redaktøren klar på at Facebook ikke vil vare evig.
- Nettsamfunn har vist seg å ha en begrenset levetid, og jeg er overbevist om at også Facebook vil stagnere. Så for en nettavis i en mediehverdag i kontinuerlig forandring er det viktig å følge med og leve i øyeblikket.

- Hvordan medieverdenen vil se ut om to år, er det ingen som vet. Det eneste vi kan si er at det blir mer og mer viktig å følge med i timen, enten det er snakk om sosiale eller usosiale medier. Vi skal uansett ikke bli avhengig av et nettsamfunn og basere all vår virksomhet utenfor vår egen nettavis, sier Liernetts redaktør.

Her finner du Liernetts Facebook-side: http://facebook.com/liernett

Liernetts mange venner
Nedenfor er noen av Liernetts mange venner på Facebook. Montasjen er fra april i år, og ytterligere noen hundre har sluttet seg til venneflokken siden da.

 

Forrige artikkel:Trivsel gir resultaterNeste artikkel:Skrev idrettshistorie
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Tirsdag 27. september 2011 17:10: jada
Er da flere firmaer fra Lier som har større antall "venner" enn dere på Liernett.......
Tirsdag 27. september 2011 20:04: Runar Hansen
Gruppa "Velkommen til Lier. Det du ikke vet om deg selv vet alle andre" har 1065 medlemmer :)
Tirsdag 27. september 2011 22:11: Liung1
Godt at redaktøren tok forbehold. Det skulle nok Runar Hansen også gjort, for at gruppa "Velkommen til Lier" har 1065 mennesker er lite imponerende når en ser at det bare har vært to innlegg der i løp av det siste året og at Facebook foreslår å gravlegge den.
Onsdag 28. september 2011 15:37: Tove Hofstad
Lier Venstre er veldig aktive på facebook, og kan gjerne tenke seg flere følgere :)
Onsdag 28. september 2011 16:49: Runar Hansen
He he Liung1. Prioriterer ikke akkurat å vedlikeholde den gruppa. Like greit at den legges ned ;). Artig var det allikevel.
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode