Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 27f04634c203834d77f5850f586ffee2

- Bikkjedritt et hett tema

Birgit Løitegaard fra Lier vil ta et krafttak mot bikkjemøkka i Rjukan, forteller Rjukan Radio. Les intervjuet med den aktive og suksessfulle forretningskvinnen, som nylig ble valgt inn i Rjukan Næringsutvikling.

-I dag tropper en gjeng personer som er villige til å sette igang et tiltak mot bikkjedritt i Rjukan sentrum. På initiativ fra Birgit Løigtegaard i Rjukan Næringsutvikling og hennes oppretta gruppe på facebook om Rjukan og Tinn inn i framtida, er faktisk bikkjedritt blitt et hett tema, skriver Rjukan Radio på nettsiden sin i dag.

Les hele intervjuet her.

I fjor så ledelsen på Lier Bygdetun seg mektig lei på tilsvarende problemer. De ville ha slutt på at hundeeiere slapp sine firbente løs på plener og i frukthagen og lot dem gjøre hva de ville der de ville. Liernett skrev om saken.

Birgit Løitegaard grunnla i 1984 Arts & Crafts sammen med Franz Titulaer. Bedriften holder til i gamle Egge Meieri. På nettsiden står denne omtalen:Arts & Crafts er et norsk selskap som designer og produserer motesmykker av høy kvalitet. Firmaet ble etablert i 1984 av Franz Titulaer & Birgit Løitegaard, som møtte hverandre på en eventyrlig reise gjennom Asia på slutten av syttitallet. Etter seks år på reisefot bestemte paret seg for å etablere seg i Norge og startet opp bl.a. med import av flott håndverk fra Filipinene – derav navnet ”Arts & Crafts".

Les mer om Arts & Crafts.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode