Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: efdbbf9fb3584c04cd1fa0d1599fff74

Over 20 000 til kreftsaken

Leder Per Morten Krogh i SK Kraft overrakte en stor sjekk til Toril M. Ritland Thomson, representant for Aktiv mot kreft i dag.

De øvrige på bildet fra Hennummarka skole er Lise Hellerud (tv), Magne Døssland (i midten) og Morten Karlsen.

- Vi i Sportsklubben Kraft har i år arrangert AGR Kraftløpet for aller første gang.  AGR Kraftløpet ønsket å ha en profil som tiltalte deltagere og publikum. En profil som ville motivere folk til å delta. 
Det er vår oppfatning at kreftsaken er noe alle folk er opptatt av. Kreft rammer alle i en eller annen sammenheng, sa Per Morten Krogh som fortsatte:

- Aktiv mot kreft har en visjon: De skal forebygge kreft gjennom å motivere og tilrettelegge for økt fysisk aktivitet. I tillegg har de grunnleggere og ambassadører som er våre forbilder. 
Dermed var saken klar. Vi ønsket et samarbeid med Aktiv mot kreft og ville gi overskuddet av arrangementet til dette formålet.

AGR Kraftløpet 2012 er nå historie. Det var en suksess med over 350 startende.

Årets overskudd etter AGR Kraftløpet 2012 ble pålydende kr. 20.369,- til Aktiv mot kreft.

Stiftelsen Aktiv mot kreft

Historie og idé : Stiftelsen Aktiv mot kreft er etablert etter idé og inspirasjon fra veldedighetsprogrammet ”Fred’s Team” i USA (ING New York City Marathon). 
Målet er å generere inntekter til kreftforebyggende tiltak ved å motivere bedrifter og privatpersoner til økt fysisk aktivitet, konkurransedeltakelse og idrettsglede. Deltakelse i ett eller flere idrettsarrangement, med New York City Marathon som det mest krevende, er en viktig del av Aktiv mot kreft.

Grete Waitz har vunnet New York maraton ni ganger og er en av Norges største idrettsstjerner. Grete har selv erfart hvor viktig trening og velvære er i kampen mot kreft. Sammen ønsker vi å gjøre en innsats for kreftsaken i samarbeid med norsk idrett og næringsliv.

Stiftelsen ble etablert av Grete Waitz og Helle Aanesen i november 2007.

Formål 
Hovedformålet til Aktiv mot kreft er å finansiere trenings- og aktivitetssentre for kreftpasienter etter modell av ”Pusterommet” på Ullevål universitetssykehus som ble åpnet i 2007 med, blant andre, Grete Waitz som pådriver. 
Videre jobber stiftelsen for å finansiere en PET-scanner til Ullevål Universitetssykehus.

Visjon 
Aktiv mot Kreft skal forebygge kreft gjennom å motivere og tilrettelegge for økt fysisk aktivitet.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode