Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 87fb09b679bfef534f5708d95a23e884

24 timers samling for ressurselever i Lier

Det var aktivitetslederkurset i Syllinghallen for skoleungdom fra Lier

50 ungdommer fra 9 og 10 klasse i Lier var med på 24 timers samling som ble arrangert av idrettskretsen i samarbeid med skolene.  

Målet vårt i det nye langsiktige prosjekt -aktiv365- er at vi ønsker at alle, både unge og voksne skal være litt fysisk aktive hver dag og med å kurse disse ressurselevene er de våre håp at de kan nå de som er inaktive i skoletida..forteller prosjektleder Turid A Teigen fra idrettskretsen..

Tema for samlingen:
- aktivitet og aktivitetsledelse
- selvtillit og engasjement
- gode sosiale opplevelser

Ungdommen hadde litt teori, så var det morsomme aktivteter som var litt  uvant for flere av de. Knut Harald Sommerfelt kom direkte fra USA for å lære ungdommen hvor viktig og nært musikk er til idrettsaktivitet. Han er en kjent friidrettsutøver som er på landslaget i 10 kamp. Ungdommen var helt med og koste seg med denne ativeten.

Det ble sikkert ikke sovet så mye i hallen i natt men det sosiale er veldig viktig for å skape godt miljø. I dag skulle de styre aktivtet for de andre på kurset og lære av det.

Turid Teigen er prosjektleder idrett-skole i Buskerud idrettskrets og håper å få Lier kommune med på dette prosjektet  noe flere kommuner i Buskerud er med på nå.

Mer info om prosjekter se http://www.idrett.no/buskerud/t2.asp?p=24765