Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f4e1ea2b9d948bc3aaa40fbe77d23d1e

Lanseres som listetopp

Geir Stave, folkevalgt fra Hurum og leder i Buskerud Venstre, kaster seg inn i kmapen om å bli førstekandidat til Ventres til Stortingsvalget neste år.


Hurum Venstre har nominert Geir Stave på topp til Venstres stortingsvalgliste for 2009. Stave har solid bakgrunn i Venstre, bl.a. som politisk rådgiver på Stortinget og aktiv i Oslo Venstre. Han kommer opprinnelig fra Oslo, men flyttet til Hurum for snart fire år siden. Stave sitter i kommunestyret og i formannskapet i Hurum.

Les mer om Geir Stave på hjemmesiden til Hurum Venstre.

Geir Stave overtok som fylkesleder i Buskerud Venstre tidligere i år og har på kort tid rukket å bli en samlende leder i vårt mangfoldige fylke. Buskerud Venstre har før nominasjonen 6. desember i Sigdal flere gode kandidater til førsteplassen.

 - Førstekandidaten på Venstres stortingsliste vil få en tøff jobb i kampen mot de andre partiene, mener Geir Stave, som tror han representerer noe helt annet enn de andre partienes listetopper; – Jeg har et glødende miljøengasjement og vil tilrettelegge for allmenn bruk av natur og sjø og å bedre trafikksikkerheten i Buskerud. Jeg vil at vi skal ruste opp våre veier, gjøre det enklere å reise kollektivt og ikke minst vil jeg at vi skal bygge langt flere gang- og sykkelveier. Men også sosial nød og urettferdighet vekker Staves politiske engasjement.- Jeg er spesielt opptatt av sikre gode oppvekstvilkår for barn og unge. Andre hjertesaker er småbedrifter og gründervirksomhet. – I tillegg vil jeg arbeide for at Buskerud skal ytterligere styrkes som et kulturfylke, sier han.

 Men ingenting er avgjort. - Vi venter alle på nominasjonsnemndas innstilling og senere utfallet av nominasjonsmøtet. Det er en god stemning i Buskerud Venstre og uansett sammensetning av listen vil vi alle arbeide for at Buskerud Venstres førstekandidat skal sikre seg en plass på Stortinget, sier han.

 - Det er mange år siden Venstre hadde en stortingsrepresentant fra Buskerud og nå er tiden inne, sier Geir Stave. - Buskerud vil være et viktig fylke ved valget, kanskje er det her de avgjørende stemmene blir gitt, som avgjør hvilken regjering vi får.

 Geir Stave satser friskt og tror han vil være en god og samlende kandidat for fylkets sosialliberale og miljøinteresserte velgere.

 

 

 

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode