Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1b46caa51e76af67ce26a210d5d63e7b

Opp av sofaen Bergo

For lite politisk aktivitet fra Buskerudbenken på Stortinget, skriver Ståle Sørensen (V) i sitt leserinnlegg

SV kjører en kampanje mot sofavelgerne; "Oppavsofaen.no", men hva hjelper det sofavelgerne i Buskerud å gå til stemmeurnene å stemme SV når de skal frontes av en sofapolitiker?

SVs 1. kandidat i Buskerud har sittet to perioder på Stortinget og ber nå om fornyet tillit for sin tredje periode. Magnar Lund Bergo er usynlig på Stortinget og han er usynlig der folk diskuterer. Buskerudbenken ligger under landsgjennomsnitt i politisk aktivitet. Ifølge DTs oversikt fremmes det færre spørsmål, innlegg og saker fra Buskerudbenken enn fra øvrige fylker. Magnar Lund Bergo utpreger seg som en politiker som ligger langt under Buskerudgjennomsnittet i aktivitet på Stortinget. I inneværende periode hadde han ingen forslag som ble fremmet i Stortingsalen. Andre politikere fra regjeringspartiene har langt flere.

Dersom Magnar Bergo har problemer med å finne Buskerudsaker å fremme så bør han heller ikke sitte på Stortinget.

Med et større Venstre vil vi ta steget inn i et høyteknologisk lavutslippsamfunn hvor forskning og utdanning går hånd i hånd med en bærekraftig samfunnsutvikling. Norge fortjener en bedre skolepolitikk, en bedre miljøpolitikk, en bedre næringspolitikk og en mer radikal velferdpolitikk. Så miljøbevisste velgere kom dere opp av sofaen og stem Ulla Nordgarden inn på Stortinget.

Ståle Sørensen, fylkessekretær Buskerud Venstre

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode