Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0d66f334212b9ec7182dac0bbf9bb13a

Raser mot SP s alkonei

Drammens Ventres Ståle Sørensen mener at Senterpartiet svikter distriktene når de ikke vil åpne for at siderbønder i Drammensregionen skal få selge varene sine fra gården.

I dag ble Venstres forslag om å liberalisere lovverket knyttet til lokal produksjon av alkoholholholdige produkt som bl.a sider stemt ned. Venstre er ikke i tvil om at loven som i dag forbyr bønder å selge egenprodusert øl, vin og brennevin direkte fra gården sin, må fjernes.

- Senterpartiet svikter distriktene når de ikke vil åpne for at siderbønder i Drammensregionen skal få selge varene sine fra gården eller tillate dem å omtale produktene sine på egne nettsider, sier leder for Drammen Venstre Ståle Sørensen.

Landbruksminister Brekk har brukt hele sommeren på å reise rundt til bønder som driver med lokal produksjon av sider, øl, vin og brennevin. Nå stemmer SP ned Venstres forslag om å gjennomføre SPs intensjoner.
- Dette viser at Senterpartiet og regjeringen ikke mener alvor når de snakker om liv i bygdene. Er det i det hele tatt mulig å stole på noe av det Senterpartiet sier i næringspolitikken? Først avgift på biodiesel, så dette.
- Når turistene kommer hit, hadde vi som land hatt mer utbytte av at folk hadde tatt med seg kvoten sin med lokale produkter ut av landet, fremfor tre rioja fra taxfree-butikken, påpeker Ståle Sørensen

Dagens lovverk forbyr lokale produsenter av øl, vin og brennevin, å selge varene sine direkte fra gården.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode