Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: aa9e0330e6799c173248d45be481ee17

Dørsalg av vannrensere

Forsøker å skape et inntrykk av at det er høy risiko for å oppleve forurenset drikkevann i distriktet.

- Selskapet iVANN LTD har i et par års tid drevet dørsalg av vannrensere til å montere på vannarmaturet i kjøkkenet, opplyser Godt Vann Drammensregionen, et samarbeidsprosjekt mellom ni kommuner i Drammensregionen og Glitrevannverket.

Henvendelser tyder på at det kan fremstå som uklart at dørselgerne er en salgsrepresentant fra iVANN LTD og har til hensikt å selge et produkt. Selskapet forsøker gjennom sin markedsføring å skape et inntrykk av at det er høy risiko for å oppleve forurenset drikkevann. Selskapet fremstiller det slik at dersom du anskaffer og benytter vannrenseren fra iVANN, vil denne risikoen ikke være tilstede.

Godt Vann Drammensregionen opplyser at de ikke har noen innvendinger mot at abonnentene anskaffer iVANN’s vannrenser, men er opptatt av at abonnentene ikke usettes for en markedsføring som er egnet til å påvirke forbrukerne til å treffe en økonomisk beslutning som de ellers ikke ville ha truffet.

De kommer samtidig med følgende råd:

- Dørselgere skal presentere seg ved firmanavn og opplyse at formålet med samtalen er markedsføring/salg. Be om legitimasjon og spør hva formålet ved besøket er dersom dette er uklart.

- Offentlig vannforsyning er gjenstand for strenge regler og kontroll fra statlig myndighet. Det er utviklet omfattende beredskapsprosedyrer som gjør helserisikoen i vannforsyningen svært lav. Hvis du er i tvil om du bør anskaffe en vannrenser fra IVANN kan du søke råd hos kommunen.

Les mer her

Forrige artikkel:Sytten på attenNeste artikkel:Lokaloppgjør på Tranby
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode