Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: ab1fe773b7c167294f22737fdb69550c

Småkunst for alle

Utstilling i "sløydsalen" på Øverskogdagen. Hos Inger Ellen Bjørøen Larsen kan du finne gaven med sæpreg, og det gjerne til en som har alt

For tredve år siden tok Inger Ellen Bjørøen Larsen sitt første kurs i porselensmaling i Drammen. Den gang var porselensmaling en svært populær hobby og Inger Ellen ble kurset en innledning til en varierte aktiviteter som etter hvert er i ferd med å sprenge grensen for hva som kan kalles en vanlig hobbyvirksomhet.

Da hun flyttet til Oddevall tok hun kurs i akvarellmaling hos Ragnar Huge på klosteret i Sylling. Dermed utvidet hun virksomheten og malte akvareller samtidig som hun dekorerte kopper og skåler og hva som ellers måtte være laget av porselen. Nå trer hun også perler og bruke kreativiteten til å komponere vakre hals - og armbånd.

 - Jeg selger ikke så mye, sier hun. - Jeg har full jobb ved siden av og er glad om jeg får inn såpass at jeg dekker utgiftene til maling, passe-partout, perler og rammer. Egentlig produserer hun utmerkede gaveartikler, dekorerte kopper, asjetter, fat bokmerker og bilder i forskjellige størrelser. Her er gaven med særpreg til den som har det meste.

Inger Ellen har hatt flere salgsutstillinger, og responsen har vært god. – Jeg skulle gjerne vært med i et nettverk, en salgsring som kunne hjelpe til med markedsføring og salg, sier hum. Og vi lar utfordringen gå videre til sambygdinger som kanskje kan hjelpe Inger Ellen til å få varene ut på markedet.

Klikk på bildene for å få dem større:

1/7 (DSC_3677.jpg)
2/7 (DSC_3678.jpg)
3/7 (DSC_3679.jpg)
4/7 (DSC_3680.jpg)
5/7 (DSC_3682.jpg)
6/7 (DSC_3683.jpg)
7/7 (ingress.jpg)
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode