Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: f3e0156568d36d62162fbb967d3fea08

Nyttårshåp i et nytt land

Raketter til en verdi av millioner av kroner forsvinner opp i den mørke natten i kveld. Trass i vår rikdom er kanskje gleden kunstig og et overfladisk fenomen hos mange nordmenn.

Media fokuserer på oljenasjonens fattige. Frelsesarmeen hylles. Vi lytter til den organisasjonen som kanskje er mer opptatt av de som faller utenfor enn teologien. Det er nok fokus på vellykkede, mette og rike nordmenn innpakket i glansfylte kjendisreportasjer.
Og Krisetelefonen melder om stor pågang. Verdens beste land  er sannelig et relativt begrep –

Barnlige lyst
Julen appellerer til vår barnlige lyst. Vi har kanskje noe å lære av den glede som flyktningene i Lier makter å vise fram. De fleste er lite kjent med våre juletradisjoner. Men likevel viser de stor entusiasme og engasjement når de skal del i vår kultur. 
Lier Flyktning- og voksenopplæringssenter hadde sin tradisjonelle fest på Frogner Menighetshus like før jul. Det er 12. gang denne festen blir arrangert siden Senteret ble opprettet i 1994.

Kulturutveksling
Rammen har vært vår julefeiring med julesanger, juletre og god mat. Like viktig har det vært å få fram deltakernes glede gjennom dans, sang og musikk. Nok en gang ble det en multikulturell utveksling. Alle klassene bidro til underholdningen.. Inger Nyheim ved flygelet og Knut Nyheim på fiolin assisterte til sanger og juletregang.
Som vanlig var det mange spennende matretter deltakerne hadde laget i stand. I år var Rådmann Hans-Petter Christensen og Kommunalsjef Harry Støle inviterte. Begge to gikk svært så fornøyde og imponerte tilbake til Rådhuset.    


Dans fra Burundi


Knut Nyheim og hans 81-årige mor Inger Nyheim spilte.


God nytt år!

Forrige artikkel:Nyttårshåp i et nytt landNeste artikkel:Seier på Ringerike
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode