Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 12eda8040275094a3bf7f05284e53e1c

Vellykket kantinedrift

Deltakere og ansatte ved Voksenopplæringa (se bildet th) kunne smile over nok en vellykket dag, da de avsluttet driften på onsdag.

Det var et stort savn for de ansatte i Rådhuset, da kantina ble nedlagt for noen år siden. I august 2004 ble den gjenåpnet, takket være et positivt samarbeid mellom kommunen og Lier Flyktning- og voksenopplæringssenter. Lærer Trude Bruun  Homstvedt var leder det første året. Til og begynne med var den åpen på onsdager. Senere ble den åpnet på torsdager også. Leder det siste året har vært Sodabe Baradarvar. Hun har vært deltidsansatt ved Voksenopplæringa siden 2005.
På den siste dagen ble Sodabe assistert av Javed Dowlati (nr 2 f.v.  på bildet på toppen), Nan Kyi Aye Shwe Lay Taw (og Ali Haidari (t.h.) 
Les også: Forfriskende og nytt for kommuneadministrasjon (17.01.2005)
 
Foruten praktisk kantinedrift med matlaging og servering har hensikten også vært å gi deltakerne litt språkpraksis.
- Jeg kunne godt tenke meg at den var åpen flere dager i uka, sa Bjørn Harry Støle. Sammen med Einar Heitmann, Synnøve Helgerud og Jan Moen nøt han lunsjen.
Det ble, blant annet, servert grillet kebab med tilbør. Ali Haidari fra Afghanistan hadde full kontroll med grillinga på takterassen. Lærer Anne Lise Bjørnsrud ved Voksenopplæringa (se nederste bildet) benyttet anledningen til å spise lunsjen der, og besøke kolleger og deltakere på kantina. Dessverre innbød ikke været til utelunsj den siste dagen. 
I august regner Voksenlæringssenteret med å fortsette driften til stor glede for de ansatte i Rådhuset.
 
 
 
 
 
 
Forrige artikkel:Hurra for GullaugNeste artikkel:Buskapen på ventemottaket
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode