Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1d801c0a3429c2d31ee778ad9b777b25

Kommer og går i Rådhuset

Kommuneadvokat Kjell Arne Reistad går av med pensjon, mens Johanna Lervik blir den nye kommunalsjefen med skolefaglig kompetanse

Kjell Arne Reistad har vært ansatt i Lier kommune i en årrekke. Og selvfølgelig bør det markeres at den spreke trimmeren ikke blir å se nesten daglig til og fra i "løypa" mellom Drammen og Lier. Mange har nok merket seg den slanke juristen på sykkel på morgenkvisten eller utpå ettermiddagen. Det blir en enkel merkering med kaffe og kake fredag 30. mars på Rådhuset.

Formannskapet ansatte i går kveld Johanna Lervik (41) som kommunalsjef med, blant annet, skole og barnehager som spesialfelt. Hun vil sannsynligvis begynne i stillingen 14. mai. Lervik er i dag rektor ved Hvalstad skole i Asker. Hun har vært med å bygge opp denne skolen siden 1999. Tidligere har hun erfaring som lærer og rektor ved Assaredskolan i Gøteborg. Lervik er 41 år og bosatt i Asker. Hun har arbeidet ed kvalitetsutvikling og har tilleggsutdanning innen, blant annet, coaching og kommunikasjon.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode