Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0912260fed2b4c8ef35397d9925b832f

Desemberblomsten til Oddevall skole

Oddevall Skole fikk Månedens blomst for desember

Oddevall skole er et sertifisert miljøfyrtårn i Lier Kommune, i år har skolen fokus på gjenbruk " ikke kast noe som andre kan bruke". Oddevall kontaktet et lite barnehjem i Bolivia for hjemløse og foreldreløsebarn. Skolen og barna ønsker å støtte dette arbeidet ved å gi av sitt overflod. Dette har de gjort  ved å ha omvendt julekalender i desember. De har  gitt til kalenderen i stedet for å få. Alle barna har tatt med seg en ting hjemme fra som de har pakket inn og et heldig barn får gaven i Bolivia.

En norsk representant for barnehjemmet har vært på skolen og vist bilder fra barnehjemmet og fortalt Oddevall barna om hvordan barna har det på barnehjemmet. Elevene satt som tente lys og er enig at det er viktig å gi og ikke bare få. Representanten for barnehjemmet vil i jaunar ta med gavene nedover og Oddevall elevene vil i løpet av vinteren få se bilder fra barnehjemmet når barna åpner pakkene.

Det var stor glede på Oddevall skole når de fikk blomst fra Tinas blomster som et bevis på at de har fått mnd blomst av Liernett. Skolen har fått engasjert elevene i dette arbeidet og fortjener en blomst for sin innsats.

Amilie(8) og Marina (7)gleder seg til å se bildene fra barnehjemmet. De håper at barna blir veldig glade for gavene de får.

 Amalia, Andreas, Tuva, Marina og rektor Rune

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode