Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 67afe89a749936146df6c863f561c2c2

Gleder så mange

"Øverskauendagen", som ble arrangert på lørdag, er bare ett av av mange arrangement på den godt bevarte gamleskolen.

- I for var det totalt over 100 dager med utleie, sier styreleder Bård Backe. Andelslaget Øverskogen Samfunnshus har nå overdratt den gamle skolen til Øverskogen Vel.  Det er gunstig for økonomien gjennom momskompensasjon. - Dette er et hus vi virkelig bruker ofte, sier Backe. I høst var det loppemarked med masse folk til stede.  Det holdes årlig gudstjeneste der. Og så er det mange som legger konfirmasjoner, bryllup og bursdager til det som i dag offisielt heter Øverskogen Samfunnshus.

- Ukentlig er det «barnemusikk» med gitarmsuikk og sang,ledet av Inge Skjeggerud. Det er linedancegruppe som trener der. Og så har vi «Torsdagtreffen», èn gang i måneden. Da kan folk treffes for å spise lunsj, spesielt tror jeg det er svært så trivelig for de som er en del alene, sier Backe.Det er også åpen pubkveld av og til.
Backe oppfordrer folk om å støtte samfunnshuset gjennom grasrotandelen når de tipper.

Bård Backe «innvandret» fra Øst-Modum for 20 år siden og har vært pådriver for å holde ved like Samfunnshuset i flere år. Han har sin store andel av dugnadstimene på 2 500 dugnadstimer.

Det var kanskje ikke så mange til stede på årets Øverskogendag som det ofte har vært før, men det antas at flere nåværende og utflyttede «øverskauinger», og andre årlige gjester kan ha vært andre steder siden det var langhelg.Tradisjonelt var det oppmarsj med Sylling og Oddevall Musikkkorps. (Foto: Irene Fuglerud)

Syllingspeiderne sørget for at barna kunne steike brød. Dessuten mønstret noen av de lokale brukerne dyr, til stor glede for de minste (Foto: Torger Almaas)

 Ranveig Kristine Carlsen og Øyvind Melgaard var på plass med toraderne (Foto: Torger Almaas)

Bildet i ingressen viser Maren Fuglerud Hoff, Ester Røine og Emmi Houm.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode