Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 119accf913ef8a25f388f5bf04cdce37

Hvem vil kjøpe Valstadhaug?

Leder for barnehagen, Brit Landstad, var til til stede da andelshaverne vedtok salg i går, men er optimistisk med tanke på videre drift.

Valstadhaug barnehage, som er foreldredrevet, har forkjøpsrett ved salget. - Men vi har en ideologisk drift, så det er ikke økonomi til å drifte bygningen, sier Landstad. - Vi har lenge vært forberedt på at det kunne bli salg. Barnehagen fikk oppsigelsen i mai.

- Uansett hvem som blir eiere, tror vi på en løsning. Vi har også en god dialog med kommunen. Barnehagen har for tiden 28 barn og det har vist seg at det er et stort behov for denne barnehagen i Sylling, sier hun. Det har vært korttidsbarnehage på Valstadhaug i mange år. For mange foreldre har den vært et godt alternativ til den kommunalt drevne Dambråtan barnehage i Fagerliåsen.

På sitt ektraordinære årsmøte i går kveld vedtok Valstadhaug andelslaglag enstemmig å gå inn for salg - Forslaget om å opprette et AS falt mot èn stemme. Andelslaget har 55 medlemmer. Totalt 26 (23 fremmøtte med seks fullmakter) vedtok dretter enstemmig å legge ut for salg, sier styreleder Øivind Gurandsrud til Liernett i dag.

Valstadhaug barnehage har fått frist til 1. juli til å bestemme seg for en felles taksering av bygget. Deretter må foreldrebarnehagen varsle innen 1. august for et eventuell kjøp og en overtagelse av bygget.

Forrige artikkel:Best sammenlagtNeste artikkel:Kollenstemning på Hegg
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode