Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3558cb98be44919dba2bcab8a697e8f7

Borgestad barnehage offisielt åpnet

Borgestad barnehage på Nordal ble offisielt åpnet tirsdag 14. februar

Borgestad barnehage holder til i gamle Borgestad Forsamlingslokale på Nordal, rett ved Nordal Skole. Her har det vært drevet korttidsbarnehage i mange år. I 2005 ble det besluttet å satse på en  heldagsbarnehage, da det ikke lenger var driftsgrunnlag for en korttidsbarnehage. Nordal vel gjennomførte en ombygging av eksisterende lokaler i perioden Aug-Nov 2005, deriblandt en nybygg som huser garderober og nytt kjøkken. Det gamle kjøkkenet er ombygd til garderobe for den andre avdelingen. Det har vært nedlagt mye arbeid for å komme dit en er idag. Mye jobb i form av dugnadsarbeid er nedlagt for å få lokalene og små detaljer ferdige.

De to avdelingene Lykkeliten (0-3 år) med sine 12 plasser og Regnbuen (3-6 år) har måtte flytte rundt i bygget under byggeprosessen. Også storsalen på Borgestad har blitt brukt til å gi husly til den ene avdelingen i deler av byggeperioden.

Det var defor med stor glede styrer Nina Paulsen Nygård kunne ønske velkommen til åpningsfest i barnehagen tir 14. februar. Barn, foreldre, personale samt inviterte gjester, deriblant ordfører Ulla deltok på åpningsfesten, hvor det var underholdning og sang, taler og overrekkelse av gaver, samt servering av supper og kaker!
 
Barnehagen har "åpen dag" tirsdag 21.februar for de som  måtte ønske å komme for å ta en kikk og se barnehagen i full drift! Se forøverig barnehagens web side http://www.borgestad-barnehage.no/ for mere informasjon!


Barna stod for underholdningen denne dagen


Borgestad barnehage holder til i gamle Borgstad Forsamlingslokale på Nordal, rett ved Nordal skole


Styrer Nina Paulsen Nygård

Forrige artikkel:En for sorg, og to for gledeNeste artikkel:VM-medaljer til Øverskauen
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode