Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 7f70aec718b519aa56eba4408352e709

Friluftsliv hele året

Dambråtan barnehage har vært kreativ for å skaffe flere barnehageplasser. Løsningen ble opprettelse av en gruppe som praktiserer friluftsliv hele dagen og hele året som her på en fin vinterdag.

Fram til august i år hadde Dambråtan 54 godkjente barnehageplasser. Kommunestyrets vedtak om at alle som sto på venteliste før 1 mars 2005 skulle få plass i 2006, førte til at barnehagen ikke ville kunne ta inn noen av de nye søkerne, og bare fem av plassene ville bli for barn under tre år, som er den aldersgruppen det er størst behov for plasser til.
Barnehagens personale diskuterte flere forslag til hvordan man kunne få plass for alle søkerne, og ble enig om å starte en utegruppe. Det er ansatt en ekstra pedagog og en assistent til å arbeide i utegruppa. Utegruppa møter opp i Dambråtan barnehage, og er ute i skogen fra kl 09 til 15. I tillegg til ei grillhytte på 10 kvm er det satt opp dohus med kompostdo. Barnehagens samarbeidsutvalg har vært aktivt med i forberedelsene til oppstart av utegruppa, og det har vært holdt flere dugnader for å få alt klart til oppstart i høst.
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode