Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 012d53e9711bffdbb1d573b0089b011f

Jeg - -en kommunestyrekandidat!

Jeg har rotet meg inn i politikken! Står for første gang til valg - skummelt? Nei, bare veldig morsomt og utfordrende. Så blir man hakket på, da. Av trauste (...)

Jeg har rotet meg inn i politikken!

Står for første gang til valg - skummelt? Nei, bare veldig morsomt og utfordrende. Så blir man hakket på, da. Av trauste gamle gubber (les Lier Høyre) som fnyser foraktelig av nybegynnere og en-saks politiker som de tror jeg er.

Jeg har valgt Lier Arbeiderparti fordi dette er en plattform for å få gjennomslag i saker jeg er opptatt av. Gode offentlige skoler, trygge nærmiljøer. En samfunnsutvikling som jeg kan være stolt av overfor mine barn.

Og ikke minst, jeg vil jobbe for å bevare Grønne Lier! Miljøutfordringene lokalt og i større sammenhenger er mitt kjerneområde. For å bevare Grønne Lier vil jeg ha restriktiv utbygging, og gjennomgangstrafikken unna de utsatte områdene i ytre Lier.

Derfor går jeg til valg på å velge Viker-løsningen for Rv23, som programfestet i Lier Ap. Det er jeg stolt av og det står jeg ved, uansett viderverdighetene i saken. Dette er den eneste løsningen som vil ivareta det grønne i ytre Lier, og den samfunnsutviklingen jeg ønsker.

Men, er jeg så fersk i politikken som noen vil ha det til ?
Tidligere har jeg i et arbeidsutvalg i Lier Ap bidratt i skolestruktursaken i Lier (2006). Jeg har også, som foreldrerepresentant i barnehagen bidratt til at den ikke ble privatisert da Lier Høyre prøvde seg på det i 2003/2004.
Jeg har jobbet aktivt for å få utredet Viker-løsningen for Rv23 (2005).
Som fagforeningsleder i Akademiker-laget på min arbeidsplass har jeg lang og god erfaring fra omstillingsforhandlinger og lønnsoppgjør! På toppen av det hele sitter jeg med 17 års departementserfaring.

Beklager, gutta - dette er ingen fersking!
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode