Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e42e84f33c178be67fb031b6cbf5813c

Ikke glem de små

Er du klar over det fine mangfoldet vi har i årets valgkamp?

 Valgdagen nærmer seg nå, noen har allerede stemt, noen venter med å stemme og noen stemmer ikke. Lier Kommune er litt heldig, fordi det er mer enn ett parti som stiller til valg, ja det er hele ti partier som stiller med liste i kommunevalget. Selv om det er to store som dominerer, så må vi ikke glemme de små.


Er du klar over det fine mangfoldet vi har i årets valgkamp? Jeg har jobbet mye med barn og unge, selv er jeg ung. Og er det noe jeg har lært og noe jeg vet, så er det at oppmerksomhet er viktig, det er viktig å vie oppmerksomhet til de små. Høyre og Arbeiderpartiet klarer fint å drive valgkamp for seg selv, men jeg har ikke sett at noen har drevet kampanje og valgkamp for partiene Rødt og Miljøpartiet De Grønne. Og vi må ikke glemme de uavhengige uten partitilhørighet, kalt Uavhengig Folkevalgte.

Jeg finner ikke mye om Rødt i Lier, jeg finner heller ikke noe valgprogram. SVs opprørske tenåringsdatter Rødt er viktige å ha med i valgkampen, ikke minst er det viktig at de får representanter inn i kommunestyret. Vi trenger noen som går litt lenger enn SV, vi trenger noen som går langt når SV ikke går langt nok. Vi trenger mer feminisme, solidaritet og skatter i Lier.

MDG er ganske ferske grønnsaker i politikken. Jeg finner heller ikke mye om MDG i Lier, i følge nettsidene deres er nærmeste lokallag i Drammen og Asker. Program finner jeg heller ikke. Men MDG skal nok gjøre grønne Lier enda mer grønt. Vi skal ikke bare være den grønne lungen mellom Oslo og Drammenn, men vi skal være det grønne gresset mellom Oslo og Drammen. Vi trenger mer miljø og planter i Lier.

Uavhengig av hvem du er, hva du er, hvor du er, hva du vil, hva du mener, hva du tenker og hva du vil frem til - så er Uavhengige Folkevalgte det du bør stemme. Selv uavhengig om du er enig eller uenig med de uavhengige listekandidatene, så bør du stemme på dem. Vi trenger mer uavhengighet i Lier, det var ikke nok at vi løsrev oss fra Sverige, vi må også løsrive oss fra Buskerud.
Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode