Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5b97436f4df21f8b9008842359776f4f

Da Carl I. Hagen kom til Liertoppen

- For noen år siden ville det vært fullt hus her, sa en tilhører. Men det var god plass da Frps forhenværende ledestjerne kom til Liertoppen i dag.

La det ikke være tvil om at Carl I. Hagen har en enestående politisk karriere bak seg. Men han har den bak seg. Et velkjent ord handler om å slutte mens leken er god. Det burde Hagen ha gjort.

Ikke en vondt ord om de aktive i Lier Frp. De står på både sent og tidlig. Selv i en tid hvor meningsmålingene ikke er oppmuntrende for dem, stiller de opp for å forsvare og utbre sine politiske synspunkter. Men hvorfor i all verden kommer de trekkende med Carl I. Hagen?

Selv Hagen har nå trolig innsett at slaget om ordførerklubba i hovedstaden er tapt. Og var den det ikke fra begynnelsen av valgkampen, så fikk folk flest øynene opp da de så hvor forskjellige Hagen og Fabian Stang håndterte 22/7.

Men for all del: Hagen trekker da fortsatt litt publikum når han taler, men det er stort sett folk som trolig aldri ville finne på å stemme på noe annet parti.

Mens vi venter på Hagen
Det var akkurat slik det fortonet seg på Liertoppen i går. Det var ivrig og oppriktig engasjement fra den lokale Frp-ledelsen. Det var innleid høyttaleranlegg og kremplass i første etasje i A-bygget. Et tyvetall mennesker benket seg ved bordene til bakeriet, men likevel usikkert om de ventet på Hagen eller om de var ordinære kafégjester.

Spenningen stiger
Klokken er over to, og hvor blir det av Hagen?

Ulf Erik Knudsen går rundt til kafégjestene og deler ut kulepenner med Frp-logo.
- Tok du bilde av meg da jeg fikk kulepennen, spør en kar
- Ja, du kom nok med på bildet
- Ikke bruk det i avisa, er du snill.

Marthe Fuglerud ble foreviget sammen med Hagen

Hagen kommer
Han snakker med sine partifeller. Blir fotografert av og med medlemmer og andre. Lars Haugen ønsker velkommen og sier enda litt mer. Hagen overtar mikrofonen. Sammenligner behovet for asylmottak med behovet for sykehjem. Spredt applaus. Legger ut om valgfrihet i butikker. Sier at Norge har en snillistisk og naiv politikk på mange områder og at det ikke bare er i butikkene folk må velge riktig, men på valgdagen. Mer applaus.

Hagen forklarer at Norge er et rikt land. Vi må bruke pengene her i landet. Hagen trenger ikke manuskript. Han har sagt det meste før. Noen lytter. Andre senker hodene. Hagen fortsetter. Og fortsetter. Så er det over. Det er gratis kaffe og kaker til folk flest. Dessuten partiprogrammer og flere kulepenner.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 7. september 2011 07:30: Morgan Langfeldt, Frp
Dette er en virkelighetsoppfattning jeg ikke kjenner meg igjen i! At ikke journalisten kan regne en regntung tirsdag kl 1400 er ok det! Jeg talte dobbelt så mange tilstedeværende! At vi andre følte en god og hyggelig stemning og satte pris på godord fra en stor politiker er vel kanskje ikke så lett å se fra andre siden av bordet! Her hører jeg en journalist som hadde en annen agenda enn oss som kom for å høre Carl I Hagen. Men det er jo min oppfatning! Og jeg er vel også en med agenda! ;-)
Onsdag 7. september 2011 11:21: Stem Venstre
Kanskje Frp tok med både kafegjester og polkunder i opptellinga si. Lite folk var det uansett.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode