Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: bb1236945a0e276b0cc3ebd24a60aa95

Pressekonferanse Ted Nugent

lørdag 10. juni 2006

Ted Nugent har i årene 1967-2005 spilt inn 30 album og solgt over 30 millioner album verden over. I 1989 startet han gruppen Damn Yankees som fikk en kjempehit med "High Enough" og solgte 5 millioner album. Men i tillegg til å turnere og spille gitar, er han også en meget politisk engasjert sheriff, jaktmann og friluftsmann. Det er rock-n-roll 6 måneder av året og jakt de resterende 6 månedene.


Det første som slår en når Ted Nugent kommer inn i rommet, er at han er i et utrolig godt humør. Og engasjert! Etter hvert som han ytrer sine politiske meninger, noe han gjør så fort han får mulighet, kan han karakteriseres som Carl I. Hagen på speed.


Nugent er født i 1948 og begynte å spille gitar i 1956. Det var moren som inspirerte han til å spille. Han er utrolig stolt av sin mor som er født i Stockholm, og som en hyllest til henne får hun en gate oppkalt etter seg, "Ma' Nugent Boulevard". Ted Nugent er ikke noe fan av heavy metal, men er musikalsk inspirert av svart musikk og sorte musikere.


I tillegg til å spille gitar, er det jakt som er det viktigste for Ted Nugent. Han jakter med pil og bue, og mener de som skyter dyr med rifle på langt hold, ikke har respekt for de dyrene de dreper. De skal se dyret i øynene når de dreper dem, mener han. Han ser ikke at det er noe galt i å jakte, man må gjøre det for å holde naturen i balanse, samt at en bjørn er mat, medisin og klær.


Når det gjelder musikken, som jo er det viktigste i og med at dette er en rockefestival, så gjør faktisk Ted Nugent sin 6 000 konsert i år. Det må man si er beundringsverdig! Ted Nugent er ikke den som dveler ved fortiden; han vil heller lage ny musikk og nye videoer, enn å grave opp gamle ting som han har gjort tidligere. Han synes han var god før, men nå mener han at han er enda bedre. På Monsters of Rock i England tidligere i år, var han så bra, mener han, at han såret alle de andre artistene som var med der! Han ønsker også at Michael Schenker (som også spiller på festivalen denne kvelden) skal se han og lære noe av han! Som han selv sier om konserten de skal gjøre; de skal "rip your heads off and shit down your necks"!

Forrige artikkel:Fotballkunst på kulturmønstringaNeste artikkel:Karate- gym på Kjøsterud
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode