Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5da46046bb55a4fafb5cc31ffe01295f

- Sett egne grenser for pengespill

87 prosent av Norges befolkning mener de ikke har problemer med pengespill. De 650.000 øvrige bør ta en titt på spillevett.no før både vett og penger forsvinner.

Utsikten til gevinster i millionklassen frister mange til å spille bort penger som skulle vært brukt til helt andre formål. Men ikke alle spill er like farlige.

Extra-spillet regnes blant de tryggeste pengespillene man kan spille. ExtraStiftelsen, som eier spillet og fordeler overskuddet fra det, er likevel opptatt av å gjøre det stadig sikrere, så det ikke skal trigge spillproblemer hos noen. Dette arbeidet gjøres i samarbeid med Norsk Tipping, som drifter Extra-spillet. 

Hvis du føler at du er utsatt, kan du selv sette grenser for din spilling på norsk-tipping.no. Du kan sette grenser for hvor mye du ønsker å spille for per dag, uke, måned og år. Grensene gjelder da i alle salgskanaler, både i kiosker og butikker, på nett og på mobil. Omtrent 3000 spillere har allerede satt personlige grenser for sitt spill.

Norsk Tipping har internasjonal sertifisering for å drive ansvarlig spillvirksomhet. Sertifiseringen er en attest på at spillansvarlighet er en integrert del av den daglige virksomheten.

-Heldigvis er det et stort flertall på 87 prosent av alle nordmenn som ikke har noen som helst problemer med pengespill. Vi ønsker likevel å være på den sikre siden, sier generalsekretær in ExtraStiftelsen, Hans Christian Lillehagen.

spillevett.no kan du teste deg selv om du er i faresonen for spilleproblemer. Du kan også lese spillevettregler og annet stoff om spill, spillevett og spilleproblemer.

 

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode