Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 342596322eff354f0b1416f3af8f6a06

Kanonbra musikal

9 klasse på Lierbyen skole imponerte.

Niendeklassene ved Lierbyen skole hadde i går kveld siste forestilling av "Stein i veggen". Stykket tok opp problemstillinger rundt forbrukersamfunnet og tolket dette fra Indianeres ståsted. Stykket ble bundet sammen av Høvding Seattles berømte tale.

Dans, musikk og skuespill var av ypperste kvalitet. Det er helt utrolig at man klarer å sette opp ei slik forestilling i en travel skolehverdag. Her ligger det mye idealisme i bånn. Både lærere og elever har jobbet mye overtid med dette. I mine snart 10 år i skolen har jeg aldri sett noe lignende.

Dette var mye mer enn ei bra skoleforestilling. Slekt og venner er ikke vanskelige å imponere, men dette stykket var også en opplevelse for oss som ikke kjente utøverne. Her har man sprengt noen grenser, og vist for all verden at det går an å gjøre profesjonelle presentasjoner, selv om man er ung amatør.

Vi har ikke terninger i Liernett, men koster på oss karakteren best. Det må bli mange toppkarakterer i musikk på Lierbyen i år.

Beklageligvis rotet jeg det til med videoen fra stykket. Først glemte jeg en del til stativet, så begynte kameraet og fuske. Tross dette har jeg lagt ut opptakene slik de er her. La nå ikke kameramannen ødelegge inntrykket av forestillinga.

Forrige artikkel:Helstøpt musikalNeste artikkel:Snøgøy i vinterferien!
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode