Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d2b29f072cf0a14b8a52488cff406397

Opplev flyvende Peter Pan!

Årets forestilling for Høvik barne - og ungdomsteater er den kjente historien om Peter Pan og aldriland.

Det har vært en utfordrende og lang øvingsperiode for teatergruppen når de i år har valgt å ta eventyret til nye høyder. Bokstavelig talt.

I det vi kommer inn i dramasalen på St. Hallvard er Høvik barne- og ungdomsteater i sluttfasen av den svært så hektiske øvingsperioden. Etter nærmere seks måneder med iherdig innsats er de i morgen (fredag) klare for den store premieren på Peter Pan. Med en original tilnærming til stykket har regissør Harald Engan og flere andre klart å skape en ny versjon av det velkjente eventyret om Peter Pan. Kort fortalt er Peter Pan et barn som aldri vil bli voksen. Han rømte fra sin mor som liten, for å unngå å bli voksen. Wendy og småsøsknene får oppleve å være med Peter Pan til aldriland, der de senere skal møte på den fryktinngytende Kaptein Krok.

I tillegg til god regi, har teatergruppen også fått hjelp fra en kampsportutøver i forbindelse med noen spektakulære og actionfylte scener. – For å gjøre scenene så realistiske som mulig, har vi fått besøk av en kar (kampsportsutøver journ.anm) som har hjulpet oss med kampscenene, forklarer Svein H. Torgersen som også har vært med på alle av teatergruppens tidligere oppsetninger. På spørsmål om hvordan øvingen har gått, svarer Torgersen følgende; - Det har vært mange utfordringer og det er mye som skal stemme før en slik teaterforestilling. Derfor har det vært viktig for oss med hjelp fra foreldre og vi har kommet langt de siste ukene.

Torgersen røper at det var en meget stressende uke før premieren og at han var tidligere usikker på om de skulle komme i mål før fredagens premiere; -Men nå skal alt sitte og vi ser virkelig frem til morgendagen.

Premieren på stykket er fredag 20. april kl. 18.00. Forestillinger vil også bli holdt lørdag og søndag kl. 13.00 og 17.00 

Forrige artikkel:Liunger spiller revyNeste artikkel:Ny deltakerrekord
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 20. april 2012 07:14: Op
Forestillingene er kl 13.00 og ikke 15.00!
Fredag 20. april 2012 09:23: Redaksjonen
Rettet.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode