Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 6733512f54a70d99e178860a57d13ffb

Tenk UB!

I tredje klasse drama ved St. Hallvard videregående skole i Lier, pågår det nå et elevbedriftsprosjekt som har fått navnet Cut - Vær Røykfri. Klassen er delt inn i tre separate bedrifter som alle arbeider frem mot et produkt som skal være en forestilling på et dramapedagogisk opplegg som tar for seg røykeforebyggendearbeid i barne- og ungdomsskolen.

Arbeidene har pågått i lang tid og endelig er første bedrift, Tenk! UB, klar med sin forestilling "Røykens Herre". Konseptet er basert på suksessen Ringenes Herre av JRR Tolkien og forteller historien om Kong Nikotin og hans farlige redskap som trollbinder menn, alver og dverger og gjør dem til slaver ved sitt hoff. Ondskapen kan utslettes hvis den ene store røyken stumpes i askeberget. Dette kan kun gjøres av Frode - den utvalgte. På reisen til Askeberget møter Frode ulike utfordringer i form av den lille skapningen Gudmund Gollestad, den rappende ungdomsgjengen og selvsagt Kong Nikotin. Men med god hjelp fra Gandulf og hans mer eller mindre velvillige medhjelper, alven, ordner ting seg til slutt.

Tenk! UB er stolte av å kunne presentere sitt stykke på Heia barneskole førstkommende mandag. Vi håper det er mulig å få pressedekning på denne forestillingen, da vi ønsker at så mange som mulig bør få vite at vi eksisterer og eventuelt benytte seg av vårt tilbud.

Tenk! UB består av Therese Sagedal, Håvard Bøe, Sylvia Hamre, Norunn Standal Korvald, Kaja Pedersen og Kristin B. Hernandez.

Forrige artikkel:Sylling sangkor drar til DrammenNeste artikkel:Huleboerne, turtips på slutten av november.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode