Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 2a62d13bd39d1bdd1e86555ea6156aec

Kald og kynisk ledelse

Tomraledelsen fremstår med sine handlinger som kalde, beregnende og kyniske i sin måte å behandle sine ansatte på.

Stiller meg 100 % bak R-Elvens inlegg om Når mennesker blir produksjonsmidler... Ja, hva gjør vi egentlig..? Er dette måten man lærer å behandle sine medmennesker i næringslivsutdanning idag, så håper jeg for guds skyld at min sønn styrer unna, slik at han ikke lærer å bli et dårligere menneske.

-De Forhenværende ansatte på Tomra, Visste ikke for 14 dager siden at de idag ville være uten jobb.. I arbeidsmiljøloven står det at om ferie må flyttes, har de ansatte rett til å få vite det senest 14 dager før... Fordi: Alle bør bli forberedt på store omveltninger i livet sitt. Ellers vil man få en mer eller mindre sjokkert reaksjon.. Denne reaksjonen har ledelsen i Tomra bevisst fremkalt og benyttet seg av..

-Ikke la de vite noe, før det skjer..! Da blir det mindre bråk... Midt i sjokkbeskjeden om å miste jobb og få dårlig råd, blir de ansatte tilbudt et ynkelig beløp, som nok tilsvarer forbruk av golfballer pr.mnd, for sjefene. De ansatte føler at de ikke har råd til å si nei pga.den plutselige situasjonen de har havnet opp i, og tør derfor ikke si noe, av flykt for å miste dette lille tilskuddet...

Forrige artikkel:FotoutstillingNeste artikkel:Lier-nett kommer til å forsvinne snart!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode